lördag 21 juli 2007

Det blev en riktigt trevlig utflykt!! Scrappkalja var en riktigt trevlig liten butik som hade det mesta :o)) Lite smått och gott fick även flytta med mig hem! Vad sägs om 20 papper, en hörnavrundare tänk att få slippa klippa runda hörn!! En svart stämpeldyna som jag hoppas är riktigt sotsvart, dubbelhäftande tejp, en penna som tar bort röda ögon på kort, brads och House mouse stickers. Det tråkiga är bara att jag ska vara bortrest till och från i nästan 2 veckor. Inget pysslande :o((
Idag ska jag och Palle åka till Bergkvara, där finns en scrappbutik vid namn Scrappkalja. Där ska vi möta upp Benita "Nita" med make och shoppa loss :o)). Förstår inte hur jag har kunnat missa att vi har en scrappbutik bara 4 mil hemmifrån! Utförligare rapport kommer i eftermiddag :o))
Jag har varit hos Sussanne "Solkatten" igen på pysseldag. Så här många kort har jag aldrig gjort på en dag innan! Alla motiven förutom dockan var färdig målade och så använde jag mig av QuicStripz från Quickutz, självhäftande papper att stansa bokstäver ur. Så det blev inte så mycket pill :o))

Ett tack kort i härliga brända färger.
Ett kort med vattenkännsla. Jag har använt papper från The Nooks julikit. Jag är verkligen helnöjd trots allt det blåa :o)) Blått är inte riktigt min färg.
Neutrala kort är alltid bra att ha.
Här använde jag min nya dockstämpel. Inser att jag måste köpa mig en ny svart stämpeldyna så att motiven verkligen blir svarta. Jag gillar sättet som mönstren på pappret framträder.
Orangt är ju verkligen en av mina favvofärger :o))
Att skriva texten på en bakgrund har blivit ett nytt sätt för mig. Tycker Grattis framträder på ett bra sätt.
Godisfiluren utstrålar verkligen glädje!! Dr Nina på pyssel.net är mamma till filurerna, hon är verkligen kanon duktig!
Ett kort till dom nygifta som inte är så strikt.

onsdag 18 juli 2007

Detta kortet är jag både nöjd med men samtidigt inte nöjd ;o) det började bra med nederdelen men sedan blev det svårare! Hörnena högst upp var svåra att få snygga, och dom oranga blommorna är jag inte helt nöjd med. Men helheten blev nog bra i alla fall :o)) Man måste ju våga prova på nytt!!

tisdag 10 juli 2007

Jag har fått en RAK *hoppar & studsar* RAK står för Random Act of Kindnes. Titta bara så mycket fina saker!! Och vilket underbart kort!! Det vara LillaAnna från pyssel.net som förgyllde min dag :o))
Och som grädde på moset kom ett månadspaket från The Nook i USA http://www.myscrapbooknook.com/club.shtml en massa underbara papper + mycket annat. Så ni förstår att min dag har varit toppen!!
Det börjar nästan bli en tradition att träffas varje vecka att pyssla :o)) jag och Susanne altså! Idag blev det bara 2 kort gjorda men Susanne slog på stort och fick nästan 8 kort gjorda, inte illa!!

lördag 7 juli 2007

Igår var jag hos Susanne och pysslade hela dagen. Vi har hur trevligt som helst och jag fär även lite gjort :o))
Neutrala kort är alltid bra att ha på lager. Dom funkar ju i alla lägen :o)


Detta kort gillar jag skarpt! Tycker att jag fått till färgsättningen bra. Det ända jag klurar på är om stämpeln funkar även om den känns "höstig"

torsdag 5 juli 2007

I Karlskrona öser regnet ner :o( jag fick göra en insats och rädda mina stackars lucktärtor som slokade betänkligt. Som tur är så har vi ju vårt nybyggda bord och under där fick dom plats.

Jag har även insett att jag måste städa balkongen ordentligt så fort det är torrt :o( vi har ju byggt en kant längst ner så att kattungar inte kan komma emellan och trilla ner, hemska tanke! Nackdelen är att det bara är ca 0,5 cm glapp mellan kanten och golvet, så idag var det swimmingpool där ute :o) alltså måste jag rensa under kanten. Tråkigt, tråkigt!!
På pyssel.net har vi ju min hemlige vän swapp och denna månaden fick jag en flaska med lila blommor från Prima. Det var verkligen klockrent för jag har precis insett att lila är en fantastiskt fin färg att göra kort i :o)) och inte en lila blomma hade jag innan.

onsdag 4 juli 2007

Katterna älskar att vara på balkongen och i år har dom fått en bredare gräslåda at mysa i :o))
Vi har även byggt ett bord så att dom kommer upp och kan titta ut på gården
I lördags 30/6 var vi ju på kattuställning och Timotej fick sitt sista certifikat och blev Champion!! Jag är mer än glad över att det gick vägen :o)) Även Piri-Piri var med för första gången sedan september förra året och hon fick sitt första certifikat så nu behöver hon två till för att bli Premeir.
För den oinvigde så tävlar fertila och kastrerade i olika klasser så Timotej blir Champion efter tre certifikat, han är fertil och Piri-Piri blir Premier efter tre certifikat eftersom hon är kastrat.
Det var en rolig dag och vi träffade många trevliga människor!
Jag masstillverkade kort förra veckan för att ta med mig på utställningen i Kalmar. Här är dom sista som inte blev publicerade med en gång.