fredag 31 augusti 2007

Utan internet :o((

Vi ska byta internet levereantör och kommer därför vara utan internet hemma under 8 arbetsdagar, det betyder väl ca 14 dagar :o((
Tur att man kan boka en dator på biblioteket!!

Nu så blommar mina luktärtor!!!! Inte många blommor men dom finns där! Helt underbart. Fast nästa år ska jag nog så dom lite tidigare :o)

onsdag 29 augusti 2007

Tre nya kort

Jag älskar verkligen denna kattstämpeln. Den är så himla fin!!
Blev mycket nöjd med färgsättningen på detta kortet. Det är bra med dubbelsidiga papper ibland! Då fär man färger som verkligen matchar varandra!
Jag som egentligen inte gillar blått har gjort ett mycket blått kort :o))

måndag 27 augusti 2007

Nya kort

I helgen har jag lekt med mina nya stämplar från Penny Black, me löööve Penny Black!! Det blev 2 kort. Jag ska på utställning snart så då fick jag ju göra ett kort dit :o))
Detta grattis kortet är jag mycket nöjd med!! Tycker det blev så bra med löven. Domhar jag fått av Elisabeth542, tack igen gumman! Får nog ta och köpa sådana!

lördag 25 augusti 2007

En äkta raggis :o)

Timotej är nog den lataste katt som finns! För exempel så ligger han ner och dricker, har nog aldrig sett honom stå upp när han dricker. Han ligger och leker, man jobba som bara den för att få honom att springa. Men söt är han!

torsdag 23 augusti 2007

Har skördat 11 tomater!!

Nu är det inte många tomater kvar att skörda. 11 stycken är redan skördade och uppätna. Eftersom sambon inte gillar tomat och jag mest gillar att odla dom, det är en överskattad grönsak enligt mig, har vi gett bort 6. Restrerande 5 åt jag och Solkatten till lunch häromdagen.
Nästa år ska jag inga tomater ha, utan inrikta mig på blommor och jordgubbar :o)) Det kommer npg att bli trångt på bänken iom att katterna också ska få plats.

Sov gott!

onsdag 22 augusti 2007

Fler kort!

Jag försöker utmana mig själv med för mig nya tekniker. Idag blev det denna ramen + att jag ritat runt bokstäverna.
Dom flesta bröllopskorten är så koventionella. Jag har försökt att göra ett som är lite annorlunda. Tycker nog jag lyckats :o))
Myror kan man ha överallt och dom passar nästan alltid in!! Blomsterängen är jag mycket nöjd med.

Mina nya stämplar är hemma!!!!

ÄNTLIGEN som jag väntat!!!!! Poppes stämplar hade ett erbjudande, köp tre betala för två, vem kan motstå ett sådant erbjudande?? Inte jag iaf. Men när jag väl beställt dom så kom dom ju aldrig :o( jag hade missat att stämplarna var beställningsvara!! Men nu ska jag få leka med dom idag :o))

måndag 20 augusti 2007

Pysseldag

Idag har jag fått gjort en hel del! Det är bra med pysseldagar :o))
Den här stämpeln är bara helt underbar!!!
Min nya Magnoliastämpel ser ut så här. Jag är nöjd med detta kortet, det blev så gulligt!
En kram kan man vilja ge bort ibland.
Min systers svärföräldrar fyller snart år så hon beställde 2 kort.

lördag 18 augusti 2007

Fler beställningar

Mamma beställde ytterligare två kort av mig. Det verkar vara många som fyller jämt just nu :o). Jag har försökt att göra korten lite manligare.

tisdag 14 augusti 2007

Detta kort är jag riktigt nöjd med! Tycker färgerna blev så bra. Familjen i kruka från hÄnglar och stÄnglar är en favoritstämpel, men jag tycker den är svår att använda. Men här fick jag till det :o))
Ett beställningkort till mammas väninna.

Många röda tomater :o))

Reflektioner från balkongen :o))
Pyret spanar ut över sina domäner
Så här fin har petuniorna blivit, jag gillar namnet Petunia, Timotejs syster heter så :o)) hans andra syster heter Edelweiss. Här ser man dom icke blommande lucktärtorna :o(
Tomatplantan börjar se lite skruttig ut men röda tomater har den!! Nästa år ska jag nog inte ha en tomatplanta, den kräver så mycket jobb och en massa vatten.

söndag 12 augusti 2007

Kattassar + svans

Det finns väl bara en matte som blir alldeles varm i hjärtat av att se detta! Piri-Piri ligger längst upp i klöspelaren som går från golv till tak. Puss på dig gumman!

Några beställningskort

Det är en väldig speciell känsla när jag får ta emot beställningar!!
Detta kortet är till en kompis mamma som ska gå på bröllop. Inbjudan gick i blått och guld så det har jag försökt att plocka upp.
Min faster ville ha ett neutralt kort att ha liggandes.
Pappa beställde detta kortet till min kusin som fyller år nu i augusti. Att jag har så gamla kusiner :o))
Detta enkla men i mitt tycke fina kort har gått iväg i en RAK som jag hoppas ska glädja mottagaren :o)

lördag 11 augusti 2007

Det bidde inga bebbar :o((

Larmet gick vid 5 tiden på eftermiddagen. Timotej hade legat tryckt i toalådan större delen av tiden han varit hos kattvaken. Där låg han och "grät". Det hjälpte inte att kattvakten gick och bar på honom. Så det var bara och hämta hem båda katterna. Blaizan löper förövrigt inte längre :o((
När han kom hem var han lite gosig och gick sedan och la sig i sin gräslåda på balkongen. Friden vilar nu över hemmet på Drottninggatan 23 ;o)) På den andra Drottninggatan där kattvakten bor vilar nog också frid!!

fredag 10 augusti 2007

Bordellverksamhet hos kattvakten :o))

Det är inte så allvarligt som det låter :o)) Men nu är Timotej hos Blaizan och förhoppningsvis gör dom en maaaaaaaaaaaaaassa fina kattbarn ihop!!!

Nu undrar du kanske varför dom inte gör kattbarn hemma hos oss? Jo så här ligger det till: Timotej är en mycket timid ung herre medan Blaizan är en bitch, finns inga omskrivningar :o)). Hon är världens goaste lilla katt men hon är BOSS här hemma, och då vågar inte Timotej para henne. Så när hon verkade vara på gång att löpa i tisdags bar vi ner henne till kattvakten, tack god gud för honom!! Så nu idag har vi släpat ner Timotej dit. Där har hon förhoppningsvis inte övertaget och han kanske vågar para. Vi håller tummar, tår och alla tassar vi har!

Men jösses var tomt det är med bara två katter. Blaizan har koll på när vi vaknar och kommer då och gosar. Timotej som är världens mammagris brukar ropa på mig och jag saknar det!

Så nu behöver vi hjälp med tummhållning så att vi får hem våra pälsmonster nästa vecka!

måndag 6 augusti 2007

I am in löööv :o))

Idag kom mitt augustikit från The Nook!!!! Ett helt underbart paket som får mig att vilja börja scrappa :o)) Det var papper, bling, en stämpel, underbara band!!! Det kliar i pysselfingrarna!!

söndag 5 augusti 2007

Pysselhörna/hall

Vår lägenhet går i ett U vilket medför att vi har 2 haller. Den ena hallen mellan hall 1 och vardagsrummet har vi inrett till pyssel och data hörna :o)) Här kommer lite bilder!

Här sitter jag och pysslar vid min sekretär som jag som barn köpte för 2.50 kr av grannen i Göteborg :o))
IKEA har många bra förvaringslösningar. Detta är egentligen bestickskorgar! Men mina blommor, distresser och diverse pennor passar ju utmärkt i korgarna.
Lite mer förvaringslådor från IKEA. Katten vann Palle på Calmare Kattklubbs utställning i juni. Eftersom katterna inte kan låta bli att riva det mesta får jag ha den hos mig. Ragdolls är allt annat än smidiga :o))
Uppe på sekretären har jag stämplar, adresskort från adresswapparna på pyssel.net + färdiga kort. En bild på mig och Palle finns också med :o))
Papper, kuvert och spillbitar finns här. Här ser ni också alla fina kort jag fått! Tack igen tjejer!!
Mina 96 lådor som jag fått av svärfar. Inte ens hälften är fyllda. Men var så säker på att dom inte förblir tomma!!
Här står jag vid sekretären och tar ut mot vardagsrummet. Pyret ligger ofta uppe på skärmen.
Mer detaljerad bild på våra datorer + på Pyret.
Igår när jag gjorde dessa korten var det strålande solsken ute för första gången på länge, men det struntade jag i! Jag kände sådan lust att få skapa :o))

Här har jag använt 2 nya hÄnglar stämplar som jag köpt på tradera. Det stora mönstrade pappret har jag fått av MHV på pyssel.net. Får inte glömma fråga vilket märke det är! För jag älskade det direkt!!
Ägarinnan till blomsteraffären har bett mig göra kort till pensionärer, och vad passar då bättre än att sitta på bryggan och njuta? Men det var svårt att hitta på text :o)

lördag 4 augusti 2007

Presentation av katterna + en tomat

Här är en mysig samlingsbild på familjens fyrfotade medlemmar.
Längst till vänster ligger Piri-Piri på sin favorit plats. Piri-Piri går även under namnet röda faran :o)) vänligare och mysigare katt får man leta efter!! Hon är hur go som helst. Hon tillbringar största delen av dygnet ute på balkongen där hon jagar getingar, dumma katt, klättrar i nätet och spanar på fåglar.
Sedan har vi Blaizan, hon är familjens busa! Hon hittar på hyss hela tiden men blir alltid förlåten :o)). För hur kan man vara arg på henne när hon ligger på rygg i famnen spinnandes som en V8:a motor?
Sedan har vi mattes stora kärlek Timotej, även kallad Bubben. Timotej flörtar och gosar och är mammas pojk. Han har mig som sin absoluta favorit och väcker mig på nätterna för lite extra gos :o)). Timotej är Champion och skulle kunna gå längre men han gillar inte utställningar så då får han satnna hemma. Timotejs största egenhet är att han ligger och dricker! Han kraffsar fram vattnet och sedan så ligger han på sidan, knaskatt!!
Katten med ryggen till är Pyret, Timotejs mamma. Hon är äldst med sina 3 år. Hon är ett gosemonster av stora mått! Ofta sitter hon på min arm hängandes över axeln när jag lagar mat. Bortskämd? Kanske lite.... Pyret är husses katt, hon älskar honom med hela sitt hjärta!
Jag måste ju visa att jag har en röd tomat *hoppar och skuttar* eller ja nästan röd iaf :o))

fredag 3 augusti 2007

Min hemliga vän har verkligen skämt bort mig!!! 6 stycken kortbaser och mönstrat papper, 3 olika stämplar och massor av brads!! Jag blev totkglad när jag öppnade paketet!
Med dom här två korten var jag med och tävlade i pyssel.nets cyberpyssel. Den första utmaningen var brunt och oranget och den andra var från en skiss. Jag är nöjd med båda :o))