tisdag 29 januari 2008

Stämpelvinst!!!

Det var ju Cyber Croppå Allt om scrap och jag hade den stora turen i utlottningen!! Jag vann dessa kanon fina stämplarna från Cards of Maria, tack så mycket :o))
För att skryta lite så har jag inte snusat på 26 dagar!!! Men den som är riktigt duktig är Palle; han har inte rökt på 10 dagar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så just nu bor vi i ett nikotin frott hem :o))

söndag 27 januari 2008

Fyrkantiga ögonen :o))

Det är nog risk för att jag fått just det. Den hemlia presenten var något jag misstänkte men inte vågade tänka tanken fullt ut.....en DVD box med alla säsongerna på Sex and the City!!!!!! Fattar ni så häftigt!!! Jag har så länge velat ha den DVD boxen!!!! Så idag har jag och alla kattbebbarna och några vuxna suttit i soffan i ca 10-12 timmar och tittat på Sex and the City :o)) Onekligen har jag träsmak i ändan :o))

Kramar och suss gott!

lördag 26 januari 2008

Dom växer så det knakar!!

Pojkarna är nu 11,5 veckor och om två veckor har alla flyttat till sina nya familjer. Inte klokt vad fort det går :o)

Här har ni den ståtlige Mango som nu väger ca 1640 gram han är mellan stor. Busig men alldeles underbar :o)) Gillar att ligga på armen och bara mysa.

Limen är fortfarande minst med sin ca 1515 gram, det roliga är att han nu väger lika mycket som Timotej gjorde vid denna åldern. Så hans bröder är verkligen stora! Lime har fortfarande mest bus i skallen men kan komma och gosa en stund. Mysigast är han på natten då han gärna ligger hos en och bara myser.
Kumquat är ju onekligen en maffig liten kille med sina ca 1845 gram! Men den vikten borde han bli större än sin pappa. Kumquat busar på med dom andra men kan riktigt njuta av att ligga på armen.

Alla pojkarna har ärvt sin fars förtjusning i fötter och skor. När jag diskar eller lagar mat så kommer dom gärna och lägger sig på fötterna eller emllan dom, precis som Timotej gör. Alla skosnören ligger risigt till också :o)) Vi får nog köpa nya när dom flyttat!

Idag ska jag ääääääääääntligen få min födelsedagspresent! Jag är så nyfiken så jag håller på att dö! Palle den lille skiten njuter i fulla drag :o)) han älskar att reta mig, jag är väl ett tacksamt offer :o)
Fick precis reda på att att jag vunnit ett pris i cybercropen på Allt om scrap *hoppar & studsar* ju fler saker du lämnade in ju fler lotter fick man så jag hade 8 lotter och hade turen att bli dragen! Så nu är det att vänta. Bilder kommer.
Ha en bra dag!

torsdag 24 januari 2008

Nya kort

Jag fick en beställning på att göra ett gäng neutrala kort, dvs utan text. Så här blev resultatet :o))

Ett vattenkort! Mycket blått och lite fiskrens :o))

Lila i olika nyanser. Blev mycket nöjd med detta kort.

Ett färgstarkt kort.

Några neutrala blokort blev det också,

onsdag 23 januari 2008

Hipp Hipp Hurra!!!

Grattis till mig på min 35 års dag! Idag är det min dag och jag har blivit ordentligt uppvaktad. Fast inte av Palle :o) han sjöng en halv fras och sa grattis. Men han har lovat att jag ska få en present på lördag!

Lina kom med detta fina paket i måndags, alfabet stickers och blinghjärtan.


Jag är med i en Födelsedagsswapp på pyssel.net och då var det ju min tur att få en massa fina paket.
Av Lilla Anna fick jag två ProMaker Pennor och ett jätte fint kort.

Av Samara fick jag massor av fina papper och ett kort med en liten katt på :o))
Av Aria fick jag floss, EZ mount, band och mini katter och ett fint kort

Från Jennya kom helt underbara Rub-Ons det som vi förr kallade gnuggisar :o)


Så än så länge vid denna tidiga timma har min födelsedag varit toppen! I eftermiddag ska vi köpa hem mat och jag tänkte fixa en god kaka så att vi bara kan mysa och ha det gott.

måndag 21 januari 2008

Jag har fått en award + 2 nya kort

Denna fina utmärkelse fick jag av Samara! En underbar kvinna som får mig att skratta så jag gråter :o)) Så här står det i Samaras blogg " Ge utmärkelsen vidare till 10 personer vars blogg ger dig glädje och inspiration.Låt dem få veta genom att posta en kommentar i deras blogg så att de kan skicka det vidare "Jag tycker det är jätte svårt att välja ut 10 stycken för det blir lätt att några få får massor av utmärkelser och några får inga. Så jag vill ge denna utmärkelse till alla som inspirerar mig och det är bla min pysselkompis Lina


Det blev två bidrag till gjorda till Allt om Scraps cybercrop. Här har jag klippt ut flickan som egentligen sitter på en mur och satt henne på ett staket

Detta pappret tycker jag bara är helt underbart! Massor av färg och liv!

I morse när jag vaknade av klockan och skulle vända mig så kände jag en bebis bakom ryggen och jag blev väldigt glad då jag upptäckte att det var Lime!! Det betyder att han börjar bli lite mognare :o)) Lillskiten väger nästan 1400 gram och börjar bli riktigt rund och go om den lilla magen :o))

Idag håller jag tummarna för mannen i mitt liv; Palle. Han rökte sin sista cigarett i lördags kväll och igår var en jobbig dag :o) Lycka till älskling!

lördag 19 januari 2008

Mina söta små pojkar!

Den här byrån hade jag tänkt att ta tillbaka *skratt* m a o vara stenhård på att ingen katt får ligga där. Jag vill nämligen fixa den lite. Men det är väl bara att inse att jag kan lägga ner den planen när till och med lille Limen kan ta sig upp dit :o)) Senare på kvällen så låg han längsmed Blaizan, dvs framför henne, och efter ytterligare en stund så kröp han upp på henne och bara mös, snutteplutten :o))

Här är det Kumquat som insett att mamma är bäst ingen protest. Det ser så gosigt ut!
Här har han riktigt gosat in sig :o))
Kumquat igen, han ligger gärna uppe på hinken där vi har sanden. Ibland får han sällskap av Lime, trångt om saligheten är det!
Det är inte lätt att vara trebarns mor :o)) Inte utan att man tycker lite synd om Blaizan. Jag menar attackerad från alla håll :o)

fredag 18 januari 2008

Nya allster!

Jag tävlar för fullt fortfarande :o)) Allt om scrap har ju cybercrop och den pågår ändå till söndag. Jag har ju börjat scrappa ett år efter att jag började papperspyssla, det är riktigt roligt! Men det är skrämmande vad mycket pryttlar jag sammlat på mig under detta år *shockerad*

Pojkarna börjar bli så stora nu att dom inte äter tår på nätterna längre :o)) Nu kommer dom och tar sig en smakbit när klockan har ringt. Rätt fascinerande faktiskt, alla 7 katterna sover som små änglar och så ringer klockan och sängen blir full ganska omgående :o)) Men oh vad mysigt det är!!

Mina killar heter denna LO:n det är Palle och Timotej som spelar dataspel. Man skulle använda 3 mönstrade papper från tre olika tillverkare, knappar och egentillverkad dekoration som i mitt fall blev stjärnor. Timotej är riktigt duktig på att fånga bovar och annat :o))

Sedan skulle man altra en burk och på den skulle det vara band, utstansat och stämplat/målat. Mina dies till buggen behövde ett något snyggare hem så den utmaningen nappade jag på!

onsdag 16 januari 2008

Äntligen gruppbild!!!

Inte den bästa bilden men det är en gruppbild!!! Och pojkarna satte sig så här själva :o)) När jag såg det så pep jag snabbt iväg och hämtade kameran. Det är Kumquat som nu väger 1500 gram, Mango som väger 1340 gram och Lime som väger 1200 gram. Man märker att pojkarna är större och visare för nu har dom ro att gosa och har inte bara bus i skallen :o))

Kort till en tävling "tre av varje" jag har 3 knappar och 3 mönstrade papper

Ett alla hjärtans dag kort, också till en utmaning

måndag 14 januari 2008

Äntligen lite nytt i bloggen!!

Det var ett tag sedan men nu kommer både kattkort och grattiskort :o)) Pojkarna växer som jag vet inte vad! Äter mig ur huset gör dom också *skratt* Kumquat väger dryga 1400 gram och är störst, sedan kommer Mango med dryga 1300 gram och sist och minst är Lime med sina dryga 1100 gram. Jag förstår inte hur mycket dom äter egentligen, kl 05:45 fick dom mat och nu 06:40 rådde det total hungörsnöd igen :o))

Timotej får dela med sig av klösen. Jag tror det är Lime. Jag visste när jag tog kortet men eftersom jag inte laddade ner korten direkt så har jag tappat minnet :o))

Lime 9 veckor och 4 dagar, näst högst upp i klösen.

Mango 9 veckor och 4 dagar högst upp i kösen!

Kumquat 9 veckor och 4 dagar ligger på mitten, duktig kille :o))

Beställningskort. "Lycka till med Vernissagen" står det. Syntes bättre i vrekligheten

Grattis, känner mig inte så nöjd.

Ytterligare ett grattiskort, det är jag klart mycket nöjdare med!
En Layout med Timotej 8 veckor. Texten säger Jag Tror att jag är en svensk tigerrr!! Med på bilden är moster Busan som tyvärr inte finns längre.
Om ni har sett Karl-Bertil Jonssons Julafton så finns det en tavla i Karl-Bertils rum som det står Svensk Tiger på, därifrån kommer uttrycket :o))
Och för skryta lite så är det nu 11 dagar sedan jag snusade *boppar runt i glädje fnatt*

onsdag 9 januari 2008

Första vaccinationen avklarad!

Idag skulle pojkarna få sin första vaccination och det gick hur bra som helst! Inte ett pip sa dom när Tina sprutade dom.
Värre var det med pappa Timotej som också skulle vaccineras :o( Sist vi var hos veterinären i september hände något. Dom skulle ta en massa rör med blod och dom stasade benet ganska ordentligt. Han är svårstucken så till vida att det inte kommer något blod :o( Tillslut så bet han mig i handen. Inte så att det gick hål men ändå för att markera att det är nog. Efter bettet så fortsatte veterinären en stund och sedan gick dom. Då ville Timotej inte längre sitta på bordet utan klättrade upp i famnen på mig. Satte jag ner honom klättrade han upp till Palle. Så något hände! Om det kan ha varit att det gjorde ont eller att han skämdes för att han bet mig det vet jag inte.
Men så idag morrade han åt sköterskan *djup chock* medans han fortfarande satt i buren. Vi lyfte ur honom och han klättrade genast upp i min famn. Man är ensam en stund innan dom kommer igen så vi bestämmde att Timotej får slippa vaccinering idag och sedan ger vi honom homeopatiskt medel som hjälper honom att stressa av till nästa gång. För stressad och rädd är han :o(( Så inga mer utställningar för honom! Han är helt enkelt en liten fegis mammas bubbis :o))

tisdag 8 januari 2008

Medmera :o))

Idag får rubriken bli medmera för detta inlägget kommer att handla om allt möjligt :o))

Ett kort till min faster som fyller 90 år på fredag.

Min underbara present från MHV på pyssel.net. Det är lika bra att inse att ProMaker pennor nog kommer att bli min grej :o)) Jag har försökt att stå emot men lyckades inte så bra.

Alla sätt är bra utan dom dåliga anser pojkarna. Här är det Mango och Lime som klättrat efter Blaizan i klösen, allt för att få tutta :o))

Här hamnade familjen under husses stol, Kumquat ligger över ett av benen, ser onekligen obehagligt ut.

Nu måste jag få skryta lite för nu är det 5 dagar sedan jag snusade!!!!! Är väldigt stolt över mig själv :o)) Jag tycker det går ganska bra, lite yrsel har jag kvar men det minskar.
Mina tre små pojkar är nu 9 veckor! Om 4 veckor ska dom flytta till egna mattar och hussar, undra vad tiden tog vägen?? Denna kullen är ju onekligen välplanerad :o))
Först köpte vi Blaizan för att ha en hona till Timotej. Sedan började hon löpa när hon var 5 månader och det var ju onekligen lite tidigt. När hon sedan hade åldern inne så parade hon Timotej i stället för tvärtom *suck* att hon parade var ett sätt att visa dominans. Men vad hjälpte det oss?? Men så helt plötsligt så vände det och Blaizan tillät Timotej para henne. Men vi fick vänta :o)) Sedan väntade vi på att hon skulle få röda tuttar, sedan väntade vi på förlossningen. Så efter att ha väntat i ca 1 år så ska dom snart flytta! Vad sjutton tog tiden vägen? Men söta är dom!
Men oj, oj vad dom är busiga *djup suck* :o)) Natten till måndag kl 01:45 vaknade vi av ett konstigt ljud, det var Mango som tyckte att han ville inte bo inne i köket mer. Men jag satte tillbaka och det funkade resten av natten. Sedan på måndagkväll så skulle dom "låsas" in igen men det tykte inte Mango så han hoppade över! Så nu får dom vara ute i lägenheten. Men Mango den busen har ätit på mina tår inatt.
Hela kattgänget på 7 äter som hästar! Jag tror det går 2 mjautetror per dag. Vi har totalt 18 matskålar och alla sju ska ha blötmat 4-6 ggr per dag. Fattar ni vad vi diskar matskålar?!?!? Alla får ju varsin matskål för att inga ska behöva slåss om maten.
Hur svår hungersnöden är förstår man som bäst när man hör Lime skrika hjärtskärandes *ler* han är övertygad om att han kommer att dö hungersdöden nu om inte maten servers omgående :o))
Min lille tänkare Kumquat som inte är ett dugg bättre än bröderna när det gäller bus har nu ro att ligga och gossa på armen lite! Det är inte bara fullt ös medvetslös som gäller. Så det märks att dom blir äldre och *host* visare :o))
Ha en skön dag!

lördag 5 januari 2008

Pysseldag

Bra kortdag idag! Och en mycket trevlig pysseldag! Lina kom vid 10-tiden och stanade till 5-tiden och jag fick gjort 5 kort! Inte illa :o)) Och än har jag inte snusat!!

Ett kort till Alla hjärtans dag, rosa fint hjärtpapper från The Nooks januaripaket. Foamhjärta även det från januaripaketet och lite bling för att framhäva hjärtanet.

Kramkort måste man ju ha några :o))

Detta kortet blev jag jätte nöjd med! Använde spillbitar fick idén av Lilla Anna på pyssel.net

Ett något modernare kort :o)) Lila filtband nertill och filtblommor i hörnet. Glitterstickers alfabet.

Detta är jag inte så nöjd med. Vad som felas vet jag inte riktigt men det känns inte helt okej.

fredag 4 januari 2008

Kattpojkar + pysselrum

Bra karl reder sig själv tycks Mango och Lime tycka! Man får passa på vid alla tillfällen då mamma står stilla :o))

Kumquat 8,5 veckor gammal, 1200 gram tung och en riktig goding :o)) Han gillar att ligga på armen och gosa och har börjat spinna så smått :o)) Lika lat som far sin!

Mango 8,5 veckor och 1150 gram tung, ligger lite efter Kumquat viktmässigt men kommer nog upp jämsides igen! Busar som bara den!
Lillskiten Lime är snart uppe i 1 kg!! Tror det fattas ca 20 gram! Han är så himla rolig, springer som en raket genom lägenheten och jagar gärna pappa Timotej :o))

En liten utmaning att visa sitt pysselrum som det ser ut just nu. Så här kommer sekritären som jag sitter vid.

Bokhyllan med Tildas syboxar som rymmer det mesta :o))
Först min dator och sedan sambons

På garderobsdörrarna har jag hängt stickers, rub-ons m.m.
Vi har ju datarum och pysselrum i ena hallen så det gäller att planera väl!

Ett kort som jag gjorde färdigt igår.
HAR INTE SNUSAT ÄNNU!!