söndag 31 augusti 2008

Julkort med katter på

Jag vill inte stressa i år så därför har jag försökt att börja i tid. Och 31 augusti måste väl vara i tid :o))



fredag 29 augusti 2008

Vackra ögon

Jag tycker Piri-Piri har så otroligt vackra ögon! Dom är härligt bärnstensfärgade :o)) Kommer inte riktigt till sin rätt på kortet.

torsdag 28 augusti 2008

We Dare You nr 13

Vi skulle scrappa om något litet som gett stort genomslag. Jag valde att scrappa om att jag en dag i januari 2007 valde att beställa ett pysselpaket från ett Sverige häfte. Det beslutet resulteradei att jag gör kort och nu även scrappar.
Så det lilla paket som kom har på något mystiskt sätt eskalerat och växt till maaaaasssssor av pysselprylar! Och jag njuter av varenda liten pruttelutt *skrattar*

onsdag 27 augusti 2008

Nya kort

Ett rosa flickkort. Pappret kommer från Sykompaniets kortmakarpaket.

Som motvikt var jag ju tvungen att göra ett pojkkort också :o))

Sommarkort med vind och vatten

Grattis kort med ny stämpel från Alotta

Och så en skogstokig stämpel. Gillar den skarpt!!
Just nu sitter jag med hjärtat i halsgropen! Dumma Timotej ligger gärna uppe på bokhyllan och nu har han laggt sig längs med kanten så att pälsen och en del av huvudet hänger över *gulp* Vänder han sig så trillar han ner!! Bäst jag går och diskar eller nått så jag slipper se han!
Ha en bra dag alla!

måndag 25 augusti 2008

Vackra rosor av underbar sambo

Idag så ringde det på dörren vid 3 tiden och jag undrade ju givetvis vem det var för jag väntade ingen. Men det var min underbart söte sambo som tyckte att hans kvinna skulle få fina blommor :o)) 3 vackra röda rosor fick jag *puss på dig*

Det är inte ofta han kommer med blommor så det är desto roligare när det händer!!


Igår var Lina här och vi pysslade för fullt. Jag gjorde en layout till Brunkullans tävling och även två kort. Det är härligt när man kan träffas så här!

Snart är det även en heldag med pyssel i Kristianopel!!!!! Det var kanon skoj förra året och jag tror att det blir precis lika roligt i år. Om inte annat så får jag provpacka den nya lilla handväskan som Joggemia kallar pysselväskan :o)) här ser ni en bild på handväskan *fnittrar lite *

fredag 22 augusti 2008

En hedrande utmärkelse!

Denna fina utmärkelse har jag fått av söta Dolores! Tack så mycket vännen!


1. The winner can put the logo on her blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs of the girls you’ve nominated.

Här kommer mina sju pysselbloggare: Rufelt, mammanpysslar, Samara, Anneli, Blueeye, Tinto och Elina

torsdag 21 augusti 2008

Nya kort med nya stämplar!

Idag kom mina nya ljuvliga stämplar från Skogstokiga Rubberstamps jag var ju bara tvungen att använda dom på direkten :o))
Först ut barfota flicka som är så gudomlig söt!!!!!

Sedan en hippibil som fångade mitt hjärta :o))

onsdag 20 augusti 2008

Ny kortlåda

Jag har gjort en ny kortlåda till turistbyrån. Ganska fin om jag får säga det själv :o))
Jag pysslar lite men det är inget jag får visa då det ingår i en tävling på Brunkullans.

måndag 18 augusti 2008

Nu är den här!!!!!!

Min fina stora väska!!! Var och hämtade den hos Linda och Kerstin på Scrappakalja Det är så mycket plats så jag nästan inte vet vad jag ska stoppa i den :o)) Timotej har hoppat i men hoppade ur lika for igen, så han har inte godkänt den ännu *skrattar* En fördel är att det finns tre flyttbara väggar i den. Jag tror bara jag kommer att ha en vägg i. Bakom den väggen ska jag ha mina pappersportföljer.
Nu ska jag klappa lite till på min fiiiiiiiiina svarta väska!
Bilden är lånad på www.scrappiz.se

söndag 17 augusti 2008

Julkort

Nu har jag gjort mina två kort till kortmakeriswappen. Kändes lite underligt att göra julkort mitt i augusti!

IDag skulle vi åkt till Kristianstad och tittat på kattutställning, men vi la ner det projektet för det spöregnar :o(( Inte så roligt att plaska omkring blöt på en utställning. Men det går fler tåg :o))

lördag 16 augusti 2008

Galen kvinna :o))

Så här skoj kan man ha det på lördag förmiddagen innan jobbet *skrattar*
Hoppas ni får en bra helg alla!

fredag 15 augusti 2008

Kortmakarswapp

Jag är med i en kortmakeriswapp på Allt om scrap. Det hela går ut på att man fick ett offer som man skulle skicka material nog för två kort.
Så här mycket fint fick jag av Citronlime, jag fick utmaningen att göra julkort. Hon behövde inspiration och tänkte utnyttja mig för det syftet *hmpf* Men jag låter mig gärna utnyttjas :o))

Blommor och blad som glittrar, texter, brads och knappar

6 kortstommar!!!! Lika mycket mönstrat papper och 4 fina julmotiv att färglägga
Nu ska jag knåpa ihop mina 2 kort och sedan visa upp dom.

onsdag 13 augusti 2008

Katter!!!!!

Jag ska ju åka på Pyssel Orgie i Göteborg i oktober. Och då måste man ju ha anständiga sovkläder!! Och inte som nu använda utslitna för små tröjjor och dylikt. Så då beställde jag en pyjamas från Cellbes för dom har bar och stora storlekar för oss välsvarvade damer. Vi med lite extra vaddering :o)) När pyjamasen kom insåg jag att jag får minska många kilon för att byxorna inte ska sitta som korvskinn *prutt* Ibland är även stora storlekar mycket små *vääser lite*
Men så kom nya Cellbes katalogen idag, och vad skådade jag då???? Jo en pyjamas med KATTER på *I'm in heaven* så nu har jag beställt absolut största storleken 58/60 jag hoppas verkligen att den är lagom!!
Bild lånad från Cellbes höstkatalog
Jag hyser ett visst hopp om att vadderingen ska minska något den närmaste månaden!! Jag är med i en må-bra-utmaning på svensk scrappbooking. Vi får vissa poäng om vi tex äter 3 frukter, promenerar 30 min och håller en bra måltidsordning. Som mest kan man få 8 poäng per dag. Den som får mest poäng får en present av alla deltagarna. Jag tänker vinna! Bara så ni vet!

Puss & Kram till alla söta ;o))

Roliga frågor

Hittade denna lilla utfrågning hos Zarischka

När du svarar, kom ihåg att du bara får använda ETT ord som svar.
Bara ett.
Det är inte så lätt som det verkar!...

1. Var är din mobiltelefon? Väskan
2. Var är din (o-)äkta hälft? Jobbet
3. Ditt hår? Rufsigt
4. Din mamma? Kattälskare
5. Din pappa? Hjälpsam
6. Det bästa du vet? Palle
7. Din dröm inatt? Konstig
8. Din dröm/ditt mål? Smalare
9. Rummet du är i? Datarum
10. Din hobby? Skapande
11. Din skräck? Ensamhet
12. Var vill du bvara om 6 år? Lägenhet
13. Var var du igår kväll? Hemma
14. Vad du inte är? Snål
15. En sak du önskar dig? Kamera
16. Var du växte upp? Göteborg
19. Det sista du gjorde? Drack
20. Dina kläder? Röda
21. Din TV? Duger
22. Ditt/dina husdjur? Underbara
23. Din dator? Nödvändig
24. Ditt humör? Glad
25. Saknar någon? Carro
26. Din bil? Volvo
27. Något du inte har på dig? BeHå
28. Favoritaffär? In-Ex
29. Din sommar? Härlig
30. Älskar någon? Sambon
31. Favoritfärg? Orange
32. När skrattade du senast? Igår
33. När grät du senast? Förrgår

och om du hakar på och svarar får du gärna lämna en länk här, så att jag får ta del av dina svar :o))

We Dare You nr 11

Denna veckan handlade om skor. Först på bild är mina fula gympadojjor som gör underverk för hälsporren. Sedan kommer mina oranga fusk crocs. Dom som jag måste ha strumpor i för att inte sjunka :o))
Sist sandalerna som jag i princip lever i på sommaren.

tisdag 12 augusti 2008

Me löööv the americat

Igår fick jag paket från The SkybluePink en affär att rekommendera! Hon har mycket roligt och väldigt bra priser. Jag köpte tickets/biljetter här i Sverige och gav 39 kr för 18 stycken. Men i USA kostar 75 stycket tickets 1 $ *shock* Så jag köpte tickets som dom på bilden och 75 i blandade färger och med olika texter.
Något som är roligt med The SkybluePink är att man alltid får en present! Sådant gillar vi mycket :o)) Denna gången fick jag charms i form av bestick och en tallrik. En annan gång fick jag punchinella och brads i form av trollsländor.
Appropå punchinella tar hon 1 $ per 3 yards, ca 3 meter. I Sverige kostar 1 meter ca 6-9 kr. Dollarn kostar ca 6.50 kr så även med frakt blir det klart billigare.
Ha en bra dag!!

Födelsedagskort

När syrran med familj var här så firade jag även hennes och hennes mans födelsedagar. Dom fyller 40 och 45 år i augusti och september. Så här blev kortet.

lördag 9 augusti 2008

Svarta listan

Jag har numera nästan 2 butiker på min svarta lista, en har kvalat in för att ägaren är så himla tråkig. Ja det ska inte så mycket till för hamna på min: "tänker inte handla där mer" lista. För det finns ju liksom inte någon anledning att stödja en webbshop om man inte gillar bemötandet. För det finns ju fler att välja på.
Egentligen är det 2 permanenta och en tredje på väg. För nr 1 har lagt ner och henne önskar jag inget gott gällande scrappwebbshoppandet *vääääs på dig* många tycker hon var kanon men sämre bemötande när paket försvann fanns inte!
Butik nr 2 hamnade där ganska nyligen men varit på god väg att kvala in många ggr. Där handlar det mest om att ägaren har en attityd som jag inte tycker är okej. Det är mycket "my way or the high way" och det är inte min melodi. Inget finlir utan pang på bara.
Butik nr 3 ja där får vi se hur dom löser det hela. Tredje beställningen och tredje felet. Mycket lutar åt att det dröjer med en ny beställning oavsett. Men men vi får se.
Och nej jag tänker inte berätta vilka butiker jag syftar på!

Kattdag på Djurkompaniet

Idag har husse och matte varit mycket billiga och väldigt mycket till salu om man frågar Piri-Piri och Blaizan *skratt* Det hela började med att vi köpte kattmat på Djurkompaniet och då såg att dom skulle ha kattdag som idag. Kanon skoj tänkte vi och anmälde en raggis och en rödfara.
Raggisen som blev utvald blev Blaizan, hon behöver öva tänkte vi. Eftersom vi bara har en rödfara så blev ju det Piri-Piri. Så började då planeringen inför denna dag.
Först är det bad, ett nödvändigt ont. Maine Cooner har en tendens att se ut som ett smörpaket efter ett par månader och det var många månader sedan vår badade *skäms*. Så jag började med Piri-Piri. Jag satte henne på en strykbräda i badrummet och skred till verket. Inte ett pip sa hon. Ju mer stilla hon sitter ju snabbare är eländet över. Jag skyndade mig och sköljde henne bara ca 8-10 minuter även om hon behöver sköljas minst 20 minuter om hon ska på utställning. Så var hon då klar och in kom Blaizan. Den stackarn var allt annat än tyst och tom kissade på sig *ångest* fy vad hon tyckte det var pestigt. Hon fick bada på rekord tid och mitt modershjärta nästan sprack!!
Att visa upp sig var ingen hit utan dom satt mest och led och ville hem. Så det blev inte så mycket övandes :o(( Men vi människor tyckte det var trevligt och vi tackar Djurkompaniet som bjöd in oss och även gav oss presenter i form av kattsand och kattmat!
Sammanfattningsvis berättar Piri-Piri och Blaizan det så här: Först blir vi badade och kalla, sedan tvångs borstade för att vi ska vara fina *morr* efter det intryckta i en bur, tvingas åka bil. Och om inte det var nog så blir vi instoppade i YTTERLIGARE en bur. Och där får vi ligga *morrar igen lite högre* och alla ska titta på oss.
Men vet ni vad det värsta är?????? Jo vi luktar som en hela jävla parfymeributik *vääääs & spott* en katt ska lukta katt så det så!!!

fredag 8 augusti 2008

Min hemlige vän!

Idag kom mitt fina paket från Mn Hemlige Vän på Allt om scrap!! Fina brads, liquid pearls och rub ons. Tack så jätte mycket för ett kanon paket!!

We Dare You nr 10

Denna veckan skulle vi scrappa om sådant som får mig att må bra fastän jag inte borde göra det. Jag valde allt jag shoppar *oops*

onsdag 6 augusti 2008

Inga ben att avundas!

Just nu är mina ben inget att avundas! Inte för att dom är det vanliga fall men defenetivt inte nu *morrar lite* Jag har nämligen fått en läkemedelsreaktion och ser ut som Frankensteins monster!!!
Jag har fått ytliga blödningar, som blåmärken, fast det blir rött eftersom det ligger så ytligt.
Benen framifrån
Benen bakifrån
Någon som vill byta ben med mig??

måndag 4 augusti 2008

We Dare You nr 9

Förra veckan skulle vi scrappa om svårigheter. Svårt ämne då jag gärna vill förtränga sådan saker. Men jag valde att scrappa om hur det var/är att flytta från sin stad. Det är jobbigt speciellt med vänner, jag har ju varit arbetslös hela tiden också vilket inte gör det lättare. Men via pysslet har jag hittat några goa tjejer *puss på er*

We Dare yoy augustikit

Så här härliga saker fick vi att skapa med denna månaden. Det var journalingrutor från BamPop, alfabet från från Pink PaisLee, en liten Hello Kitty, 4 brads, 3 fotohörn i lite prinsess stil och en bit blå punchinella. Det gäller att hushålla för har jag räknat rätt ska det räcka till 5 layouter!

Semesterkort till syskonbarna :o))

Min syster och hennes familj ska åka till Turkiet i höst och då tänkte jag skicka med barnen en slant till glass. Så då gjorde jag semesterkort :o)) Säkert roligare än att bara få en peng i handen!

Kortet till T.
Kortet till A

söndag 3 augusti 2008

Bidrag till blogpartyt

Här är mitt första bidrag till blogpartyt som pågått hela sommaren. Jag har antagit Lilos utmaning därman skulle inspireras av ordet GALEN.
Så min tolkning blev "Galen i kaffe" utan kaffe stannar Palle.
Jag har använt papper från October afternoon och dom är ju bara helt underbara!!

lördag 2 augusti 2008

Sommarkatter :o))

Katterna gillar att vara på balkongen, särskilt om vi är där. Här spanar Timotej efter fåglar och svär nog lite över att han inte kan fånga någon :o))

Röda Faran älskar sin gräslåda! Allra bäst är det när någon gosar henne samtidigt som hon äter, knaskatten!

Blommig vagn!

När vi var i kristianopel i juli så fick jag tagit en himla massa roliga kort. Här är ett av dom :o))

Kan någon svara mig hur man en dag kan vakna och nästan inte kunna gå?????? Det har hänt sambon :o(( Han vaknade i fredags att vänster ben värkte, idag kan han knappt stödja och att gå gör skit ont :o(( Hoppas, hoppas att det bara är en nerv i kläm och att den hamnar i okläm snart!!! Annars blir det doktorn och sjukskrivning!
Det ska alltid hända något när vi ska ha det mysigt. Det är ju sista semesterveckan.

fredag 1 augusti 2008

Sailet!

Idag har jag varit på sailet och tittat på dom vackra båtarna. Hade sådan tur att vi såg några gå ut! Super läckert att se dessa stora båtar med upp till 3 master glida ut från kaj. Sedan såg man bara masterna för att dom gick bakom en ö. Inte var dag man får se det!
Detta är en holländsk båt.
Det är ett helt underbart väder, varmt och solsken. Imorgon ska det regna, jippie och hurra!!!! Nu är jag nämligen lite trött på värmen. Men solen gillar jag!