tisdag 30 december 2008

Mitt 2008

Jag tänkte försöka göra en årskrönika över hur 2008 har varit. Kan ju vara roligt att läsa sedan, om några år :o))

Januari
Jag slutar att snusa! I och med detta så bryter jag ett 22 årig beroende av nikotin! Började röka som 13 åring, slutade röka som 31 åring för att börja snusa och slutade snusa som nästan 35 åring. Fyller 23 januari. Det har gått över förväntan även om jag fick några kilon på köpet.
Palle slutade röka ca 2 veckor efter mig och även han är fortfarande rökfri!!
Ekonomin har ju blivit så himla mycket bättre!

Februari
Våra bebisar dvs fruktkullen flyttar till nya egna hem. Tomt som tusan blev det! Men dom fick bra hem och det betyder oerhört mycket! Mattes små bebbar ju *ler*
Min älskade farbror lämnar oss. Han har levt ett rikt liv och finns med oss hela tiden i tanken!

Mars
I mars kom det en pojkängel och vände igen. Våra tankar går till Lotta och Johan!

April
Blaizan kastrerades pga livmoderinflammation. I och med detta har vi bara kastrater och inga fertila katter. Dvs en dyr uppfödning :o)) med ack så älskade katter *fniss*

Maj
Åkte på en influensa som gav mig nära döden upplevelser! Jag har aldrig som vuxen sovit på dagen för att jag varit förkyld. Denna gången kunde jag vara uppe en timma för att sedan vara tvungen att sova. Jag svettades så mycket så jag fick byta kläder hela tiden. Palle la våta handdukar på min panna, fast det minns jag inte. Hemskt var det!!!
Jag gick på en söka jobb kurs på Adecco. Mycket lärorik!

Tog ett stort steg mot ett friskare liv. Det har inte gett utdelning än men tankarna har jobbat hårt!!!!

Juni
Fortsätter på Adecco.
Står och säljer kort och kattsäckar på Calmare Kattklubbs utställning. Det går bra :o)) Mamma är här och vi umgås och har trevligt.

Juli
Träffade Lina och pysslade på julis hetaste dag! Det var så roligt och så avslappnande :o))
Äntligen städade vi i källaren och slängde och skänkte bort massor!! Vi ska fortsätta nästa vecka. Palle är en samlare av stora mått så detta har tagit 4 år att genomdriva! Men jag vann!!!!
Vi var turister några dagar med pappa och var bla på Kalmar slott. Firade sommar med en god ekonomi pga av nikotinslut!!

Augusti
Syster med familj kom för första gången på länge! Mycket trevligt.
Det var kattdag på Djurkompaniet och vi visade upp Blaizan och Piri-Piri. En mycket trevlig dag!


September
Vi påbörjade vår prenumeration av frukt och grönsaker. Nu har vi avslutat fruktprenumerationen för vi hinner inte äta upp all fina frukt :o))
Jag drog en tand!! Stor seger för rädda mej! Palle älsklingen tog ledigt för att hämta mig! Vad jag älskar den mannen!
Vi upplevde en höstdag i Kristianopel som var helt fantastisk! Barfota och i tröja, solen sken! Vilka minnen!

Oktober
Vi firar 5 år och Palle fyllde 35 år. Vi firade bara Palle eftersom vi hade gäster.
POG "Pyssel Orgie i Göteborg" går av stapeln! Vilken helg! Vilken upplevelse! 40 galna pysslingar i ett och samma rum i 3 dagar :o)) Sov gott, åt gott och pysslade minimalt *fnittrar* Höll hov på centralen för mamma och Carro, mysigt!

November
Våra tankar går till Lotta och pojkarna som förlorade sin man/far endast 34 år gammal :o( Detta har tagit mig hårt eftersom vi är i den åldern och vad vore jag utan Palle älsklingen? Livet kommer ifatt en på ett hemskt sätt ibland!

December
En enda lång förberedelse inför julafton!
Jag var i Göteborg och träffade Safire, en söt liten ragdolltjej :o)), sålde lite kattiga kort på kattustsällning.
Pysslade och vi köpte en så vacker gran som vi pyntade.
Julaftonsmorgon blev den lyckligaste dagen i mitt liv *hoppar & skuttar*
Vi delade klappar och vi fick massor av fina saker!
Palle hade avancerat från presentkort till stämplar och stämpeldyna *jag hjärta Palle*

Jag har säker missat en massa roliga händelser, men vårt liv rullar på utan alltför stora toppar eller dalar vilket är skönt!

Jag hoppas mycket på 2009 som jag hoppas blir vårt år!




GOTT NYTT ÅR!!

Spänningen stiger......

Imorgon kommer det besked om vem som vunnit We Dare You tävlingen som Jommas Lilla Krypin annordnat. Vi var 45 som började resan och 10 som avslutade den. Så jag en tiondels chans att vinna 2000 kr i pyssel!!!!
Men även om jag inte skulle stå som slut vinnare så är jag en vinnare! Jag nådde mitt mål med tävlingen; att komma igång att scrappa på riktigt. 29 layouter, 1 i veckan, har jag lämnat. Det har varit så fantastiskt roligt!!

Håll tummarna!!

torsdag 25 december 2008

God fortsättning!

Hoppas att ni alla haft en lika bra julafton som jag haft! Jag hade varit snäll i år för tomten kom med många paket! Ja ni ser själva vilket härligt skåp! Alla utan 3 var till mig och Palle. Och idag kommer far med påfyllning :o))
Ett år så bestämde vi att vi inte skulle dela julklappar med Palles föräldrar och vi var ganska panka så vi bestämde oss också för att inte dela några. Det var det i särklass tråkigaste julen jag haft! Som tur så räddades den något av klapparna från min familj!! Vi delar fortfarande inte med hans föräldrar men delar med glädje med varandra!
Palle älsklingen slog mig med häpnad måste jag säga :o)) förra året fick jag present kort på simsalabim, i år hade han köpt clearstamps och en stämpeldyna *pussgurka* stämplarna ska jag dock byta för jag skulle inte använda dom så mycket.
Nu sitter vi här och päser innan vi ska förbereda för nästa julbord med pappa.

Ha det så gott i stugorna!

måndag 22 december 2008

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!

Nu börjar julefriden sänka sig över Drottninggatan :o)) Lussebullarna är bakade, ischoklad är gjord. Julklapparna inhandlade och ligger så fint i sitt skåp i väntan på att få hamna under granen minutrarna innan dom ska öppnas :o))
Granen är stor och yvig och jag är så nöjd med den! Nöjdast är jag nog för att kattarena inte bryr sig *peppar, peppar* Men förra året hade vi ju tre livliga pojkar på 8 veckor och inte brydde sig väl dom inte :o))

Så här mysigt kan man ha det på nya överkastet. Vi har köpt ett i satin så att vi inte behöver ha alla katthåren i sängen. Det är smidigt att bara samla ihop håren på kvällen. Kuddarna ska bli i lila sammet, likaså gardinen. Sedan har vi köpt röda lampor, det blir rena budoaren :o))

Så nu önskar vi alla en fröjdefull och skön jul med många fina klappar!

Puss och kram!

torsdag 11 december 2008

Polisen ringde....

inte bara en gång utan två gånger på samma dag! Tydligen har dom tagit en person som stulit 3000!!!!!! brev, varav 2 hade mig som avsändare. Det ena är en traderavinst som försvann och det andra borde vara det också men jag kan inte påminna mig att någon inte fått sina saker. Det kan ju också vara en RAK. Det tar "bara" ca 6 månader innan jag får tillbaka breven. Det ska vara rättegång osv.
Det ska bli spännande och se om dom ringer igen!

onsdag 10 december 2008

Stor uppdatering :o))

Nu var det ett tag sedan jag bloggade *skäms på dig* :o)) I helgen har jag varit i Göteborg och varit på kattuställning hela helgen. Jag ställde inte själv utan var med och hjälpte den ömma modern.
På fredagen sprang jag och Ann omkring och shoppade pysselprylar, alltid lika roligt :o)) Vi avrundade dagen med en härlig middag på en turk/grekisk restaurang *mums*
Det var en extra rolig helg då många kattvänner tog sina sista titlar, Europa Champion och Europa Premier, så det blev mycket champagne! Och ni som sett mig dricka alkohol, även bara ett par munnar vet att jag blir knallröd i ansiktet! Så jag var nog extra snaijsig :o))
Ann har en supersnygg hona från Nya Zeeland och henne fick jag pussa på under söndagen! Vilken donna och vilket temperament!

Jag syr ju kattsäckar ibland och sist så sålde jag dom på pyssel.net till förmån för Rosa Bandet. Förra veckan fick jag mail från Heila som undrade om jag hade några över och det hade jag ju. Denna härliga länken fick jag av henne, hennes söta tös i en av mina säckar :o)) Då blir jag glad!

Det har även blivit lite pyssel för Skrotboken. Denna fina ängel är det senaste jag gjort. Lite pilligt men himla roligt!

Idag ska jag göra julkort och scrappa en bild åt ele på pyssel.net, jag är med i en swapp där vi scrappar varandras bilder.
Jatta scrappade åt mig och bild kommer!

Ha en skön dag alla!