onsdag 30 september 2009

Favoriter :o))

Jag har hittat lite nya bloggar som jag tänkte lägga till i listan. Men först vill jag presentera dem här för dig. Kanske det blir dina favoriter också?

En gathoras bekännelser - en oerhört bra blogg!! Läs och bli berörd!
Ligans blogg - en blogg om Inkan och hennes katter
Monas Universum - läs om Talibanen, Tonåringen, Maken och Mona. Skratt utlovas!
Pernillas blogg - Inte mindre än Pernilla Wahlgren :o)) Lite flärd skadar aldrig!!
Kafferepet - En ung kvinnas färd genom 30-50 -talet. Rekommenderas!!
Solig - retro när det är som bäst
Stor Lilla j - även här mycket retro :o))
Livet på på en gård - tillbaka till bondgården :o)) inspireras av matlagning, saftning och syltning!

Det var nog allt för idag!

Vinst igen!

Jag är tydligen inne i ett bra vinststim! Dessa små fina diskhanddukar vann jag igår. Trevligt!! Annars så går det bättre och bättre med flytet även om det är för djävla tråkigt!! Minus 10.9 kg är det nu!!! Imorgon ska jag skrivas in i Karlshamn och på måndag smäller det!

Jag planerar lite för det som komma skall så jag har en köttgrotta i ugnen och ska snart göra 2 satser med köttbullar, de ska få lite olika smak har jag tänkt!

Ha en bra dag!

måndag 28 september 2009

Titta här :o))

Kika in här!

Då hittar ni lite reklam för mina säckar!!!! Att man blir glad eller :o))

Härliga underbara helg!

Vilken helg!!!! Den började med jobb på lördag sedan åkte vi till loppis :o)) så ovanligt! Men denna loppisen är lite över det vanliga. Det är pingstkyrkans hjälptjofräs för missbrukare. Så de har många fina möbler. Skänkta och sedan underbart renoverade!
I våras kom vi sent och missade sängborden. Men denna gången la vi in högsta växeln och hann få tag på 2!!! Super fina i äldre stuk men renoverade så att de ser nya ut.
På kvällen blev det en Harry Potter film och mys.

På söndagen var det dags för den årliga träffen i härliga Kristianopel. Det är 3:e året nu som Katja bjuder in oss för en dags härlig samvaro.

Jag fick gjort 3 kort och nio blomkort. Fast jag visar inte alla :o))





Jag vann teknik utmaningen och vinsten var dessa härliga Skogstokiga stämplar framtagna för Scrappakalja!
Mia var där med butiken och tyvärr ska hon lägga ner. Men bra för oss var ju att det var 40 % på allt så jag shoppade papper, stickles, glitterbrads och lite annat smått och gott.
Efter 10 timmar så åkte jag och Lina hem trötta av alla härliga skratt. Nu laddar vi om för 2010 :o))

fredag 25 september 2009

Vinst

Igår var en såndär toppen måbra dag! På morgonen duschade jag med goda nya produkter från Body Shop. Sedan gick jag och klippte mig, och fasen va bra det blev! Är så nöjd! Med posten kom en avi från Allers.
Det visade sig vara denna goa handcreme som jag vunnit!! Den är helt ljuvlig och doftar underbart! Det är så roligt att vinna!!

På eftermiddagen sydde jag färdigt denna väskan. Tycker det blev kanon läcker. Här kan den bli din :o))
Hoppas att ni får en bra dag i dag!

onsdag 23 september 2009

Smått och gott!

Idag skiner solen och snart ska jag jobba! Då blir det nog en skön promenad :o)) I måndags satt vi på Stumholmen och solade innan vi gjorde lite ärenden.

Vikten minskar nu är det minus 8.7 kg inte illa :o)) Fusket i helgen med grillmiddag var svår att få bort! Men nu så går det ner igen. Lite galet att det bara är 1.5 veckor kvar till op. Jag som väntat i 1.5 år och så är det snart.

Annars så syr jag just nu. Denna väskan blev klar igår och snart bär en till färdig. Jag älskar retrotyger! I Pysslingens Butik kan man hitta väskan om man vill att den ska förgylla ens höst *skratt*

Ha det så gott i solen och TACK ALLA SOM HEJAR PÅ MIG!!!!!

söndag 20 september 2009

Härlig lördag!

Lördagen började med att jag jobbade. Vi var på Skördefest i Jämjö! Mycket trevligt med ett fantastiskt väder! Jag köpte en burk honung med ingefära och tog några lotter. Men inte vann väl jag :o)) B vann inget heller tyvärr.

Medan jag jobbade var Palle och hämtade våra nya sängar och på vägen hem träffade han på sina föräldrar så de kom om på en fika. De var även snälla nog att bjuda oss på grill som idag. Så jag ska nog fuska lite och äta grillade karré :o)) Jag har gått ner 8 kg och har 2 veckor kvar innan op. Så det ska nog bli bra detta!

När de gått satte vi ihop sängarna. Jösses så mycket säng det blev! Vi hade ju 140 cm och nu har vi 180! Men titta så bra det blev :o))

Här är det vi ser när vi ligger i sängen. Vi fick ju möblera om lite så att vi fick plats.
När sängen var klar gick vi ut i det sköna vädret en stund. Sedan lagade vi middag.

På kvällen såg vi Harry Potter och den vises sten, vi har köpt 5 delar genom Aftonbladet så nu blir det Harry Potter kvällar. Några har vi sett men inte alla.

Så det var verkligen en toppen dag som bjöd på många härliga upplevelser och intryck!

Nya kort

När pyssel lusten slår till gäller det att passa på :o)) Så i veckan har det blivit några kort!

Stickane hönor kan du köpa i Pysslingens Butik
Även detta kort kan du köpa i Butiken

En kattbekant har varit dålig och då fick hon detta Krya på dig kortet
Möss på parad!

Älskade tanter :o))

Färg ska det va!

Godis passar ju på födelsedagen

Bruna toner

En snäll drake

Ugglor är fint

Julkorten är påbörjade
Fin nissa

Det var allt för denna gången :o))

onsdag 16 september 2009

Kattsäck i retrostil!

En äkta retrosäck! Det bruna läckra tyget är från 70-talet och det gröna är nytt. Jag tycker att denna kombon blev kanon snygg!! HÄR kan du köpa säcken om du vill :o))

Ett beställningskort

Ytterligare ett beställningskort. Titel kort är bra att ha på lager!

Det går strålande med viktminskningen! Nu är det minus 7.1 kg!!! Så gôtt!! Jag hoppas ju på lite mer eftersom det är 2.5 veckor kvar innan operationen. Palle är hemma och sjuk och på mig vill det inte riktigt bryta ut. Jag måste bli frisk!

tisdag 15 september 2009

söndag 13 september 2009

Helgen som gick

började med att jag vägde mig på lördagmorgon och insåg att jag minskat 5.3 kg!!!!!!!!!!!!! Så då beslöt jag mig för att jag skulle få äta i helgen när vi var på besök hos tant L-B i Ätrafors :o))

Innan vi anlände Ätrafors var vi i Varberg och lämnade Piri-Piri som nu flyttat till sina nya familj Anna och Ville. Det var tufft att lämna henne men jag vet att hon får det mer än bra! Rapporten säger att hon är lite blyg men spinner och kommer fram ibland. Mammas bebis sköter sig :o)Fast nu är det ju Annas bebis hur tufft det än känns!
Under lördagen mös vi i det underbara vädret och var ute på en kortare bilutflykt. Vi kunde sitta ute och äta på kvällen och gick inte in förrens kl 20!

På söndagen hägrade det stora varuhuset Ge-Kås!!! Vi köpte en snygg Kaffebryggare och en himla massa braha saker, bla julklappspapper och julservetter. Det ska börjas i tid! Jag har ju redan köpt 2 julklappar hihihi

På vägen hem landade vi hos svärföräldrarna där vi fick middag och nu sitter vi bara och myser!

Imorgon ska jag väga mig och det ska bli spännande och se vad som hänt. Men det har varit himla gott att få vara mätt :o))

Hoppas att solen skiner över er och era nära och kära!

onsdag 9 september 2009

Det går framåt......

.....med både städning och vikt! Hungrig är jag men det blir bättre och bättre. Det är ju lättare att flyta när man går ner 3.6 kg på dagar! Vist är det bara vätska men det låtsar vi inte om just nu :o))
Så här blev det på TV-bänken. Orkidéerna på ena sidan och min keramik på den andra. Bänken har vi bytt med svärföräldrarna. De fick vår och vi fick deras! Denna vita är från 1973, så den är i gott sällskap :o))

Jag har även sytt några tröjor till Pysslingens Butik, i oktober kommer det hända saker iom Rosa Bandet! Så håll ögonen öppna!

När mitt efterlängtade fat av Mari Simmulson kom var jag eld och lågor. Fatet var så fint paketerat med bubbelplast, tidningspapper och en skokartong. Men titta så det såg ut :o(((( Vi ska limma det och jag tror att det blir bra men det är ju inte samma sak. Hur behandlar Schenker sina paket egentligen???

I ragdollens rasbeskrivning står det att de inte gillar att hoppa eller ligga högt! Timotej sov nog under den lektionen *skratt*

tisdag 8 september 2009

Att städa.....

hjälper så att jag slipper tänka på hur hungrig jag egentligen är :o)) För hungrig är jag men jag vet också att det bara blir lättare och lättare. Jag fuskar med lite välling då en portion innehåller nästan lika mycket kalorier som modifast måltidsersättning. Jag blir mättare på välling så det är bra som kvällsmål.
Min nya kaffehörna :o)) Kopparna på översta hyllan köpte jag på loppis i söndags. På hyllan längst ner står gräddkanna och sockerskål från Palles farmor. I kaffeburken finns hela bönor och brevid står kaffekvarnen! Överst står radion jag köpte i somras Visst är den läcker!!


Skafferiet fick en omgång också. Alla fina nya burkar har fått plats så att man kan se dom!

Blaizan i gräslådan och Piri-Piri på bänken. Bilden är tagen genom köksfönstret :o))
Sedan vill jag säga: TACK till alla som peppar mig! Det betyder enormt mycket för mig!!

måndag 7 september 2009

Mot nya mål!

Idag börjar jag med mitt flyt. Jag ska bara dricka måltidsersättning i 4 veckor för att sedan den 5:e oktober genom gå en Gastric Bypass, GBP. Jag känner mig laddad och tror att detta kommer att gå kanon bra! Samtidigt är jag dödsförskräckt för allt som kan hända. Men att vara överviktig är ju inte heller en dans på rosor. Och det ska bli så skönt att äntligen få bli normalviktig!
Mitt förekort taget i lördags innan vi skulle på kräftskiva. Jag vill se pigg ut och inte som ett ösregn :o)) på mitt förekort!

torsdag 3 september 2009

KAOS

Denna fina KAOS award damp ner i lådan häromdagen! Det var från rarste Dolores som skickat denna till mig! Orden innuti fick mig nästan att börja gråta! Söta du TACK!!

"KAOS står för Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje.
En levande logga som sänds till någon man uppskattar, men istället för att ha den digitalt, skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare. Den som får ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar.
Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem. På dessa ska ens egen stil eller specialiteter finnas med.
Varje KAOS-award innehåller titeln "KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje" samt skaparens eget namn.Storlek på kortet skall vara 10x15cm, sedan kan man givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också. På så vis blir awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på.
I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare. Kanske skriva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem."