söndag 27 juni 2010

♥♥ Underbara midsommardag ♥♥

På midsommardagen åkte vi till Ronneby Brunnspark för att promenera och fika uppe i parken. Vi stannade och fikade vi Trollsjön. Där är det magiskt vackert!

Rosa vackra näckrosor. Jag tror inte att rosa växer överallt.

Jag sitter på flytbryggan och njuter.

Palle sitter och njuter av det underbara vädret :o))

Den underbara utsikten från bryggan ♥

Nere i parken finns en utställning Naturum, där det visar lite om Brunnens tidigare liv och hur naturen ser ut. Man kan även smaka på det fina vattnet som folket kom för att dricka. Det är väldigt järnhaltigt och smakar pyton! Inget jag skulle vilja dricka mer än en gång :o))

När vi åkte från Brunnen så åkte vi till Drottninggatan och städade ur det sista. Så nu är det bara besiktningen kvar, sedan har vi flyttat ordentligt! Det ska bli så himla skönt!

För att fira så åt vi jordgubbar med vispgrädde! Så underbart gott!

Sedan måste jag skryta lite :o)) Nu har det äntligen börjat röra på sig när det kommer till vikten! Helt plötsligt så har jag gått ner sammanlagt 37.6 kg! Helt underbart! Så nu har garderoben utökats med 2 kjolar som jag fick av Lina i våras :o))


Ha en underbar söndag! Hoppas ni får mycket sol och bad!

Sommarkort

Innan midsommar gjorde jag några kort till Lindhofs blomsteraffär. Så här blev dom!





Lövmarknad + Midsommarafton

Vi hade ett ljuvligt väder på Lövmarknaden! Solen sken och det var en liten bris! Tyvärr så sålde jag inte så bra men vi hade himla skoj! Däremot blir det nog inga fler marknader för mig. Det är så väderberoende så jag tror att det får bli inomhus i så fall.

Midsommar firade vi i Rödeby hos Palles föräldrar. Även denna dagen var vädretsmakter på vår sida. Solen sken och det var underbart! Vi satt ute hela dagen + kvällen. Vi åt allt som man ska :o)) Sil och potatis med nubbe och tillefterrätt jordgubbar med vispgrädde. Till kaffet serverades Palles ljuvliga jordgubbstårta! I vår familj lagar jag all mat och bakar alla bröd och kakor, men tårtorna gör Palle :o)) Och de blir riktigt fina!

Kattens upprättelse!

Stackars Blaizan får ju alltid skulden för allt :o)) Som vi letade efter de stackars bilnycklarna, för att till sist hotta dom i min väska :o)) Som jag ju då letat i typ 100 ggr!!

onsdag 23 juni 2010

Katten är i onåd BIG TIME!!!!

Denna söta lilla rara? katten är just nu i onåd! Jag la mina bilnycklar på toagolvet för att ta dom lite senare. Jag tänkte " får inte glömma dom" Jag pular runt lite och hör hur något låter. En stund senare när jag ska ta mina nycklar är dom BORTA!!! Och givetvis faller misstanken på allas vår Blaizan. I gamla lägenheten la hon allt hon stal i duschen men nu vet jag inte var hon gör av det! Får se det från den ljusa sidan: det lär bli välstädat här iaf :o))

tisdag 22 juni 2010

Kabeln återfunnen!

Här är halva vardagsrumsfönstret. Jag är riktigt nöjd!

Här är den andra halvan + lite av väggen. Bokhyllorna är badrumsskåp köpta på IKEA för 20 kr. När vi tog bort dörren fick vi en perfekt förvaring för DVD skivor! Just nu säger väderprognosen sol på torsdag. Så håll tummarna!

Bilder var det tänkt!

Tills jag inser att jag inte har den blekaste aning om var min käre make lagt kabeln! Så nu får hia er tills i eftermiddag :o))
Jag kör ju till jobbet numera *stolt som en höna* och det går riktigt bra! Igår var Palle lite bekymrad iom att det var tjock dimma, men kl 5.40 är det inte så mycket folk ute så det gick kanoners!
Tanken var att jag skulle gjort en himla massa kort igår men det blev som så att jag inredde lite istället :o)) Det var det jag skulle visat nu var det tänkt! Vi har djupa fönsterkarmar och dubbla fönster i vardagsrummet så vi får halva fönstret och katterna den andra halvan :o)) så blir alla nöjda och glad!
Men jag behöver verkligen komma igång med pyssleriet, speciellt med luffarslöjden och sömnaden. För på torsdag ska jag stå på Lövmarknaden och sälja mina alster! Nackdelen just nu är väl att det ska regna :o(( så himla tråkigt! Men jag gör som groda och lever på hoppet att det bli uppehåll hela dagen! Det är ju liksom lite trevligare då! Så kom gärna och besök mitt stånd nere i Amiralitetsparken där den gamla Lövmarknaden håller hus 10-18.

Hoppas ni får en skön och solig dag idag!!

fredag 18 juni 2010

Telia slår alla rekord!

Man tror nästan inte det är sant! Men vi har nät igen! Det som skulle ta lång tid tog bara 3 dagar. En eloge till telia :o))
Denna helgen är far på besök så det blir inte så mycket framför datorn. Utan vi ska ut i den goa solen .o))

Hoppas ni alla får en skön helg!!

måndag 14 juni 2010

Inget internet

Nu har vi flyttat färdigt! Så nu städar jag i gamla lägenheten för fullt. Det går framåt men fortfarande är det lite kvar. Iom att vi flyttar så har vi inget internet. Det kommer igång igen om 14 dagar ungefär. Så nu är jag på biblioteket och skriver lite. Vill ni ha tag på mig så kan ni maila info@pysslingens.se så ska jag försöka läsa av den så ofta som möjligt! Och jösses vad fint det blir i nya lägenheten!!! Må gott!

tisdag 8 juni 2010

Kort!

Mitt i allt flytt kaos måste det göras lite kort också! Dessa har jag gjort de senaste dagarna.




fredag 4 juni 2010

Redan juni!

Hoppas ni står ut med att det är långt mellan uppdateringarna nu! Vi är mitt i en flytt, vi tar lite varje dag för att nästa lördag ösa för fullt. Sedan så har jag fått ett nytt jobb!! Jag städar 25 % på Bilprovningen! Så detta tillsammans med ledsagningen ger ca 50 % i månaden! Vilket betydde att jag slapp Jobb och utvecklingsgaratins fas 3, där man ska göra en samhällsnyttig tjänst. Rent slaveri anser jag! Jag städade en källare på Pingstkyrkan + skulle skura och bona deras kyrkgolv! Under de 14 dagarna som jag var där har jag nog aldrig mått så dåligt och känt mig så utnyttjad! Ont som satan hade jag överallt också! Jag anser att fas 3 inte borde finnas! Kan man inte bedriva en verksamhet utan att utnyttja arbetslösa och betala dem urdåliga löner som är baserade på a-kassan så ska inte den verksamheten finnas! För finns det inga pengar till löner så finns det ingen verksamhet! Så även om jag förlorar många sköna tusenlappar per månad så mår jag så fantastiskt mycket bättre i själen! Jag hinner sy och kan utveckla det! Vem vet kanske jag kan tjäna en del på det också? Men lite pyssel hinns det också med! Detta kort ska gå till ett födelsedagsbarn som fyller nästa vecka. Jag hoppas det uppskattas :o))
Några små kort
Hoppas ni alla har det underbart i sommarvärmen!