torsdag 28 oktober 2010

Rosa Bandet snart slut.

Nu är det slutspurten på Pyssel.nets insamling till förmån för Rosa Bandet.
Jag har ju skänkt till 3 auktioner:
Virkad disktrasa som såldes för 150 kr
En dagiskasse som såldes för 250 kr
3 tygbindor som såldes för 175 kr
Det blir totalt: 575 kr, vilket jag är otroligt glad för!!!

Om man inte hittar något att bjuda på så kan man SMS:a och skänka 50 kr.

måndag 25 oktober 2010

♥♥ 7 ÅR ♥♥

Idag firar jag och älsklingen 7 år tillsammans ♥ undrar var den tiden tog vägen? Jag måste säga att jag älskar honom ännu mera nu än vad jag gjorde i början :o)) Underbar är han!!


Idag finns det tygbindor till salu på Pyssel.net. Jag har skänkt dessa bindor till förmån för Rosa Bandet, vinnaren får även 20 % på ett köp av tygbindor. Även om du inte är medlem kan man buda via mail.

HÄR finns all info!

söndag 24 oktober 2010

Trevlig helg!

Denna helgen har varit hur mysig som helst! Igår var vi i Kalmar på Calmare Kattklubbs KM och sålde kattsäckar, barnkläder och kort. Det var skoj att få träffa alla som man känner och bara träffar 1-2 ggr per år. Katthemmet Kompis var där och vi köpte en god blåbärskaka.

Idag har vi varit på Marinmuséet och sett på utställningen Kalla Kriget. Jag är glad att vi väntade tills det var gratis för hade vi betalt 85 kr som det kostade i somras hade jag varit så irriterad. Utställningen hade tyvärr mycket övrigt att önska! Jag blev så besviken då jag hade förväntat mig mycket mera!

Men nu i kväll har vi myst och mumsat på blåbärskakan :o))

En ny sydd börs som finns till salu hos Pysslingens Hantverk

Missa inte att jag rensar och säljer på tradera!! Just nu är det hÄnglar till salu.

torsdag 21 oktober 2010

Retroväska!

Igår sydde jag denna underbara väska!! Den är fodrad med blått och har en ficka där man kan lägga sin plånbok. Axelremmen har ett limgrönt zigzagband som en läcker detalj.
Finns att köpa på Pysslingens Hantverk

Pysselträff!

I början på oktober anordnade Katja sin årliga pysselträff. Detta var nr 4 i ordningen :o)) Vi brukar vara i Kristianopel men i år var vi mitt på Trössö, promenadavstånd mao! Fördelen med denna lokalen var att vi kunde pyssla två dagar om vi ville. Men jag var bara med en dag.

Katja hade annordnat tre tävlingar där Pyssloteket sponsrade en, Cards Of Maria den andra och Katja själv den tredje. I år hade jag ingen tur :o))


Glada pysslare!
Bakre raden: Janna, Lena, Katja
Främre raden: Anne, Jag, Helene, Anita, Tessan
Jag blev rätt chockad när jag såg bilden på mig; fy tusan vad smal jag ser ut!!! Riktigt roligt :o))

Ett kort jag gjorde på träffen.

Jag älskar denna stämpeln från Penny Black!


Ett kuvert till en av tävlingarna.
Jag hade en otroligt trevlig dag med massor av skratt! Så detta gör jag gärna om igen :o))

söndag 17 oktober 2010

Hälsat på Lime!

Idag har vi varit i Asarum och hälsat på Lime, han är son till Timotej och Blaizan. Han blir 3 år nu i november och detta är första gången vi ser honom sedan han är 12 veckor så det var riktigt roligt!! Han är en riktigt stilig ung herre som är väldigt lik sin far men med sin mors blick :o)) Skoj när man kan se likheten.
Han lever livets glada dagar där han sitter på balkongen och spanar in sina domäner. Han gillar koppelpromenader och är en berest ung man då han följer med matte och husse ut på vägarna i husvagnen. Han håller matte sällskap när hon jobbar på dagarna, jag tror att han är kundernas favorit :o))
Precis som sin far håller han sig slank och vältränad! Timotej väger precis 5.5 kg och Lime väger 5 så de är precis lagom :o))
Sug i blicken!

Myspropp!

tisdag 12 oktober 2010

Såld till förmån för Rosa Bandet

Även denna väskan auktionerades ut på pyssel.net. Den såldes för 250 kr!! Hur roligt som helst!!

Jag har skänkt till en auktion till: det blir tygbindor! Så missa inte det!

måndag 4 oktober 2010

Såld till förmån för Rosa Bandet

Jag skänkte denna disktrasa till Pyssel.nets auktioner till förmån för Rosa Bandet. Och den såldes för 150 kr!!!! Så otroligt roligt!!! Det var en ickemedlem som vann den. Även om man inte är medlem på Pyssel.net kan man bjuda på auktionerna via mail! Nu hoppas jag att min andra skänkta sak ska inbringa lite pengar också!! Glöm inte att Pysslingens Hantverk skänker 25 % av alla intäkter direkt till Rosa Bandet!

Hon är hemma nu ♥

Igår åkte vi till Kalmar och hämtade en liten Pyret som fortfarande inte ätit sedan i fredags morse. Men alla hoppades på att hon skulle komma igång när hon kom hem.
Personalen kommenterade hur pigg och allert hon blev så fort hon såg och hörde oss ♥ De tyckte det var stor skillnad.
Väl hemma så slickade hon lite på Sheba blötmat. Efter en timma så krossade jag torrisar och blandade med Whiskas blötmat och hon slickade i sig. En stund senare kommer Palle ut i köket : HON ÄTER!!!! Vilken lycka! Nu kan vi äntligen slappna av!

Det var så mysigt i natt att vakna och se henne ligga på min huvudkudde ♥ då kändes det varmt i hjärtat och allt var som det skulle!

lördag 2 oktober 2010

Saknar Pyret!

Fy vad det var tomt i sängen i natt! Pyret delar huvudkudde med mig varje natt men i natt så sov hon på Kalmar Djursjukhus :o(( Hon har haft ont i munnen några dagar och igår på dan så vägrade hon äta helt. Jag ringde vår veterinär men de hade inga tider förren på måndag. Men i Kalmar sa de bara: klart vi ska hjälpa henne! Det är andra gången som Kalmar Djursjukhus hjälpt oss akut när vår egen veterinär på Karlskrona Djurklinik nekat oss. Så nu kommer vi flytta alla djuren till Kalmar även om det blir en resa på 15 mil tur-o-retur. För tyvärr så blev svärföräldrarna nekade i Nättraby när deras katt hade brutit benet. Så dom kan man ju inte heller lita på.
Sedan så är de så otroligt duktiga i Kalmar.
Jag pratade med veterinären igår kväll och när de sövt henne hade de hittat en lös tand i nederkäken. De tog bort den och då kom det var så lilla snuttan hade en tandeböld. Fy vad hon måste haft ont! Så nu hoppas vi att hon ätit i natt så att vi får hämta henne i eftermiddag!
Tack gode gud att hon är försäkrad! Det hade nog blivit dyrt annars!!