onsdag 29 juni 2011

Katt på balkong

Blaizan håller matte sällskap på balkongen. Jag sitter och stickar och njuter av ett vitt vin på balkongen. Tyvärr blir jag så onykter av så lite numera.
Published with Blogger-droid v1.6.8

onsdag 22 juni 2011

Garn & Te

Jag har deltagit i Sticka Meras byte som hette Garn & Te nr 7. Detta ljuvliga paket kom idag med posten och det doftade sommar när jag öppnade det :o)) Ska bli spännande att smaka tet. Vad jag ska göra med garnet vet jag inte riktigt Men kanske en sjal av FAME garnet (jag hade en arbetskamrat i Göteborg som hete Fame, super trevlig tjej :o)) men jag tror inte hon har med garnet att göra :o))
Har du några tips eller idéer till mig så säg gärna till. Jag är inte så hittepåig med garner än!

TACK Kerstin för det fina paketet!!

tisdag 21 juni 2011

VINNARE!!

Stort grattis till SIV - på tassar och stickor som vunnit ett rosa iphonefodral!
Även stort grattis till CARINA som vunnit ett litet blått fodral!

Skicka era adresser så kommer era vinster!

TACK alla som ville delta i min tävling! Vann ni inte men ändå vill ha ett fodral så maila mig! Eller besök Pysslingens Butik.

måndag 20 juni 2011

Jag hoppas på tur!

Jag har ju bestämmt mig för att delta i varenda tävling/giv away som jag hittar i sommar! Denna hittar ni hos makrill

Sista dagen på tävlingen!

Ni missar väl inte tävlingen om ett mobilfodral?? Idag är sista dagen så lämna en kommentar om ni vill pröva lyckan!

Här hittar ni inlägget som ni ska kommentera!

lördag 18 juni 2011

Pelargonerna - del 3

Förra året köpte jag mina första pelargoner! Det är en blomma som jag alltid tyckt väldigt illa om, mest för att jag tycker den luktar illa. Men man kan ju ändra sig :o))
Men tillbaka till förra sommaren! Jag är dålig på att vattna mina blommor, men mina pelargoner vattnade jag visst ihjäl *ops som det kan gå*. Nya tag i sommar tänkte jag och köpte en fin rosa pelargon, ha den varade en vecka, den stod för mörkt. Så var vi ju i Ronneby igår. Då köpte jag dessa finingarna ♥ jag frågade även hur jag skulle göra. Så dessa 2 har fått större kruka och ny jord. Överlever de inte så vete tusan om jag börjar om :o))

fredag 17 juni 2011

Mini semester :o))

Pallemannen är ledig idag och som tur var är jag det också :o)) Vi styrde bilen mot Ronneby och målet där var Mor Olivagården. Det är ett trevligt utflyktsmål, en gård där det är lite utställningar, och lite försäljning av hantverk. På vägen till Mor Olivagården promenerade vi genom gamlastan.

Lilla Kyrkogatan är ju verkligen liten :o))

Vacker trappa.

Rolig skylt på ett hus.

Fint staket! Jag lyckas alltid hitta katterna :o))

Jag :o))

Jag igen med mitt solblekta hår.



Älskade maken utanför Kvarnen där de hade fina utställningar.

Målet för dagens tripp En utställning var om en man som suttit i koncentrationsläger. Han åker runt och föreläser. En fantastisk utställning men så hemsk!

Örtträdgården.

Grottan på baksidan av gården.

Vettenfallet. Så mäktigt!

Vi fikade på Mor Olivagården, det är tradition :o)) Sedan promenerade vi in i centrum och köpte jordgubbar och pelargoner på torget. Så nu sitter jag och mumsar på jordgubbar och funderar på om jag skulle göra lite nytta :o)) Men det lutar nog att jag tar semester i kväll också!

Jag tävlar igen!

Onicas äventyr kan man tävla om detta fina paket. Jag vill jätte gärna vinna :o)) Sök lyckan ni också!

Jag tävlar!

Jag tänkte leta lite tävlingar och se om jag har turen med mig :o)) Här kommer den första av förhoppningsvis många!




Jag är med i utlottningen av ett Garnpaket från Create2day.se. Tävlingen finns på Pysselbloggen!

torsdag 16 juni 2011

Balkonghäng!

På väg hem från jobbet gick jag över torget och köpte med jordgubbar och gräslök. Hemma fanns färskpotatis och sill :o)) Så det blev årets premiär på sill och potatis och efter det en latte och sist mumsade jag på goda bubbar! Allt detta goda inmundigades ute på balkongen lyssnandes på P4. Det hela blev även bättre när maken kom hem tidigare från jobbet ♥ Det var en ljuvlig stund att minnas!

tisdag 14 juni 2011

Hjälp barnfamiljer i Kongo!



Kyrkkaffe bloggen kan man idag läsa om en insamling som ska starta till förmån för våldtagna kvinnor och deras barn i Kongo. MAn vill visa kvinnorna att det finns människor som bryr sig om deras livsöden. Kvinnorna har blivit våldtagna av soldater i inbördeskriget.

fredag 10 juni 2011

Väskor!

Den här modellen av väska som kallas Dagiskasse är lite modifierad för att passa den vuxna kvinnan. Jag älskar verkligen modellen! Så här kommer senaste tidens sydda väskor. Alla väskor har en innerficka. Vill du ha en egen kasse så kostar de 250 kr + frakt.






Mera studenter :o))

Nu är det klart för i år :o)) Alla student och examenskort är gjorda och nu får stämplarna vila ett år!

















onsdag 8 juni 2011

Sjung om Studentens lyckliga dar......

Nu är det dags för både studentkort och examenskort. Jag är väldigt förtjust i mina studentstämplar fån Hänglar :o)) Ett av de bättre köpen jag gjort!











Idag ska jag till bästa Tessan och hänga i trädgården! Ska bli skönt att bara vara och inte ha några måsten! Det är väl så det är att ha semester tror jag :o)) Fast det är ju lite jobbigt att inte Palle är ledig. För det är jobbigt att stiga upp kl 5.30 *gäsp* Synd att vi inte lyckas pricka in semester samma veckor.

söndag 5 juni 2011

Med buller och bång.......

och med pukor och trumpeter drar vi igång 30 000 besökare utlottningen!!
Det hela är mycket enkelt:
r att delta så skriver man en kommentar! Thats it!
Om man vill göra mig glad :o)) så blir man följare av min blogg, skriver en kråka om utlottningen i sin egen blogg
och berättar lite om sig själv och hur man hittade till min blogg.
Men det är bara om man vill. Man får vara med ändå :o))

Vad kan man då vinna? Jo ett mobilfodral i rosa eller ett i blått. Som ni ser finns det ett stort, passar androida telefoner, och ett litet, som passar vanliga telefoner, så skriv vilken färg och vilken storlek ni önskar.

Blått

Rosa
UTLOTTNINGEN PÅGÅR TOM 20 JUNI KL 21.00

lördag 4 juni 2011

Före och efter

Idag hade jag min bröllopsklänning för första gången på ett år. Och den är för stor! Jag har iof gått ner 5 kg sedan vi gifte oss men jag fyller inte alls upp klänningen i bysten längre. Och det är nog så att kroppen dras ihop mer än vad man tror. För om jag jämför bilderna tycker jag att det ser ut at skilja mer än 5 kg.
Jag tycker hela jag ser mycket mindre ut! Bra va :o))


Kort taget idag 4 juni 2011


Kort taget 14 maj 2010


Om man klickar på bilderna blir de större! Tror jag iaf :o))

fredag 3 juni 2011

UTLOTTNING PÅ G!!

Jag fyller ju snart 30 000 besök och det måste ju givetvis firas med buller och bång :o)) Så håll utkik så kommer det snart något spännande!

torsdag 2 juni 2011

Ny väska?

Det var meningen att jag skulle sy en ny väska till mig men även att jag skulle sy nya väskor till LotusEco. Men nu när jag sytt 3 väskor vet jag inte om jag vill ha någon av dom :o)) Jag undrar om jag inte vill ha en brandgul istället. Har ett riktigt snyggt tyg att sy av.

Här är dagens skörd av väskor!

Det här rosa tyget älskar jag! Och väskan blev så snygg med rosa foder, men är jag rosa tro?
Prickar är fint! Och speciellt dessa. Men är jag prickig? Eller är jag brandgul?

Dessa godingarna får nog flytta så får jag sy en väska till! Det finns vissa fördelar med att sy väskor, man kan sy nya när man vill :o))