torsdag 31 maj 2012

Testa My Moment drickyoghurt med Smartson

Ansök om att bli testpilot för My Moments Drickyoghurt via smartson


Bra postdag idag med!

Även idag var det en bra postdag! Min fina kjol från House of Lola som jag köpt på Campadre.

Jag löste även in en WRAPP på Hedbergsguld. Ytterligare en ring från Baglady. Denna gången fick jag betala 35 kr. Här kan in se den andra ringen jag köpte.

Idag har det varit den årliga Nostalgidagen i Wämöparken. Kommunen och andra samarbetspartners bjuder på en dag i glädjens tecken. Varje år är det en artist som kommer och i år var det Hasse Andersson från Kvinnaböske. Fint väder hade vi så jag är nöjd! 


onsdag 30 maj 2012

Bra postdag!!

Idag var en riktigt bra postdag! Inte mindre än FYRA paket kom! 

Först ut var en fin lång cardigan från House of Lola den var en extra värdinnegåva då jag hade ett klädparty.  Så helt gratis, vilket jag gillar :o))

Sedan kom en välfylld låda från GlossyBox. Så nu ska jag testa och recensera! Man kan prenumerera på en låda för 139 kr per månad.

Om man gick med i Bonniers Pocketklubb fick man en bok gratis.

Sista paket kom från Style by Box även här ska jag testa och sedan återkommer jag. Klicka in på sidan så kan du också få små lådor helt gratis!

En liten pralin ska imorgon levereras till sin nya ägare :o))

Idag har jag jobbat hela dagen så nu sitter jag och myser i soffan. Så himla skönt!!

McDonalds bjöd på lunch :o))

Idag testade jag McDonalds nya McWrap, iom att jag har WRAPP så blev det gratis! Men den var riktigt god och jag kommer köpa den igen! Perfekt till lunch!

Jag fick även min mascara från MaxFactor.

måndag 28 maj 2012

Fina balkongen och elefanten :o))

Äntligen har jag fått lite ordning på balkongen! Det känns så skönt! Det har blivit en hängampel med petunior, 3 pellargoner; en vit och två rosa. En solros dom vi fick av faster Ulla, den obligatoriska tomaten och lite gräslök.

Vi har letat efter en bänk och hade sådan tur att mamma inte skulle ha sin längre!

På bordet står vårglöden i en påskhöna :o)) vi fick även liljekonvaljer av svärmor.

Indiska delade ut presentkort på 50 kr via WRAPP och då passade jag på och köpte denna underbara vattenkanna till balkongen. Helt gratis blev det!

I fredags kom första numret av sex. Även tidningen är helt gratis! Jag svarar på frågor via RAM-panel och som tack får jag då en tidningsprenumeratin. Sommaren är räddad!

En fin liten börs kom idag från HERGAS, man fick den om man tipsade 5 vänner. 

Solen skiner och det är så härligt med sommar! Nu ska jag dricka en god kaffe latte och fortsätta sticka på filten som jag ska skänka till barnen i Gambia!

OBS!! Glöm inte att kolla på fliken Tjäna/Spara pengar! Jag får en massa bra tips där!!

Pingsten och studentdockor

I helgen har vi haft finfrämmande! Far och faster kom i fredags. Det har varit så trevligt och vi har åkt runt och bara myst. Här sitter vi på "vårt" ställe uppe på Björkholmen.

Det här är paradiset på jorden :o))

En studentdocka såg dagens ljus igår.

Och den behövde ju en kompis också :o))


HÄR kan ni se tidigare studentdockor jag gjort!

Hoppas ni alla haft en fantastisk pingst!

Tillbaka!

I torsdags började datorn bete sig mycket underligt! Till slut var skärmen helt svart! VIRUS hette det visst. Som tur var så brända vi alla bilderna bara för någon vecka sedan! Och då var det minst 2 år sedan sist. Undrar om jag kände på mig något? Min svåger kunde rädda allt utan mailboxen. Så tack P!!

Blaizan älskar att krypa under saker :o))

onsdag 23 maj 2012

Fotomodell?

Så här blev det. Jag absolut tokälskar min  nya klänning och även mina nya lite vidare thigts. Skulle kunna tänka mig att sy flera. Men det kan ju bli problem, jag har ju inget mönster :o)) Får väl försöka rita ett. För jag gjorde ju som jag brukar. Ritade på en höft och klippte.

Gårdagens gratis som jag hämtade på ICA, en limpa till maken och en smaksatt med kesella.
Ja inte är det en limpa som är smaksatt med kesella som man kan tro, utan det är en burk kesella smaksatt med citrus :o))
Ibland är man för snabb på tangenterna! 

Nya kort

Några nya kort som jag gjort senaste tiden.




måndag 21 maj 2012

Nya kläder!!!

Idag när jag var på stan så slank jag in på Indiska. Och där hängde den! Klänningen som bara lockade och pockade på mig! Givetvis fick den följa med hem! Jag menar hur snygg är det inte!!

Det finns bara en nackdel med klänningen, den är lite kort. Jag har inte så smickrande påsar runt knänan! Gravitationen har gjort ett alltför bra jobb så att säga! Så jag behövde ett par thigts/byxor som dolde detta. Så jag fick helt enkelt sy ett par lite vidare thigts. Jag är så nöjd! Och jag är så stolt över att det blev ett par thigts!!

Tänk vad stilig jag kommer bli imorgon när jag går till stickcafét!!!

Kort och nysytt

Ett bröllopskort som jag blev riktigt nöjd med!

Ett vintagekort

En flygande dam :o))

Två mobilfodral modell större än tidigare. Fodralen är 14x8,5 cm

En ny stickkasse har det också blivit.

fredag 18 maj 2012

Min nya fina ring!

Idag kom min fina BagLady ring som jag beställde på Hedbergsguld. Jag använde mitt Wrapp presentkort och så var det fri frakt. Så 10 kr kostade den lilla godingen!
 Med en kupong från Freebee hämtade jag ut en påse med bröd.

Nu ska jag snart sova då dagen gått i ett!
Sov gott och dröm rosa och glittrigt ♥

torsdag 17 maj 2012

Problem med mobilen. Hjälp!!

Jag har en Samsung Galaxy GT-I9000 som jag uppdaterade via Samsung Kies, dvs jag kopplade upp mobilen till datorn.
På något sätt lyckades jag föra över alla mina foton från hårddisken till mobilen. Det betyder ca 2000 bilder som bara tar en massa plats. Nu tänker du säkert att det är väl bara att ta bort bilderna? Jag önskar verkligen att det var så enkelt.
Jag har försökt att ta bort bilderna via mobilen, det funkar inte. Jag kan markera bilden men inte radera den. Jag kan bara radera bilder som är tagna med mobilen.
Så efter att ha pratat om det så skulle jag äntligen då koppla upp mobilen mot datorn igen. För nu skulle det ju bara vara att plocka bort alla bilderna. Återigen; om det vore så enkelt! Jag kan bara hitta bilderna tagna med mobilen. Jag har letat överallt men inga bilder som finns i andra mappar.

Så nu till mitt HJÄLP!! Någon som vet hur jag kan hitta fotona som jag laddat upp från hårddisken? Jag vill inte ha dom i mobilen!

Kattungegos

Idag har vi varit hos Erica och pussat på ljuvliga main coon bebbar. Det är en stor kull på 8 st! Så om några veckor hälsar vi på igen och då är de nog lite vildare :-)

onsdag 16 maj 2012

Ny väska!

Ny väska i härliga färger! Väskan har en fick på utsidan och en fick med dragkedja på insidan. Stängs med en tryckknapp. Axelremmarna är 58 cm och väskan är 38 cm hög och 38 cm bred.
Om du blir galet förälskad i väskan så kostar den 295 kr och då kan du maila mig!

Mer fådda saker :o))

Man blir väldigt lätt väldigt bortskämd när det kommer en massa gratis hela tiden! Men nu har det inte kommit så mycket så jag gnällde lite hos Pallemannen :o)) Men som tur var handlade vi på COOP idag, och där fick man en frysväska om man köpte 2 Santa Maria produkter.

Man fick även smakprov på kex. 

Så nu är både gottetarmen och gratistarmen nöjd!

11 frågor


Jag har fått 11 frågor av Cecilia att besvara. Det är ett roligt sätt att lära känna varandra lite. Se vem som finns bakom bloggen. Så  här kommer mina svar!

1. Har du fler än ett förnamn?
Ja jag heter Ulrika också. 
2. Handen på hjärtat; hur ser din ost ut? Kälkbacke eller slät som ett dansgolv?
Ibland kälkbacke men då försöker jag karva till den. Elak som jag är får maken skivan närmast kanten på sina jobbmackor!
3. Hur många olika platser/städer har du bott på?
Jag har bott i Göteborg och Karlskrona. I Göteborg bodde jag i 5 olika lägenheter, varav 2 som vuxen. I Karlskrona har jag bott i 4 lägenheter och har ingen tanke på att flytta! 2010 tog knäcken av oss då vi flyttade både i maj och november. Som nygift bodde jag i 3 olika lägenheter!
4. Om du fick chansen att skänka en massa pengar, vilket skulle vara ditt första val av mottagare?
Våra Skitungar som jobbar mot gatubarn i Uganda!
5. Ris, pasta eller bulgur?
Ris
6.Har du ordverifiering på din blogg och i så fall varför? :-)
Hm, vad är det? Rättstavning kanske? Men det har jag eftersom jag stavar som en kratta sedan jag slutade skriva för hand. Datorn sabbar min stavningsförmåga :o))
7. Finns det någon barndomdröm som du har förverkligat?
Kan inte komma på något.
8. Någon dröm du hoppas på att förverkliga inom fem år?
Att jag kan försörja mig på mitt hantverk
9. Om musikpolisen slog till och du fick välja en enda låt för resten av livet, vilken skulle det vara och varför?
Jag vet ju aldrig vad låtarna heter, men något med Miss Li för att hon gör mig glad!
10. Spelar du/har du spelat något instrument?
Jag spelade mandolin i mellanstadiet. Jag var aldrig så duktig på det :o))
11. Tröstshoppar du någon gång och i så fall vad?
Visst gör jag det! Oftast bara småsaker. Ekonomin tillåter inte så mycket mera. 

Så det var mina svar! Om någon vill svara på samma frågor så gör gärna det!

tisdag 15 maj 2012

Gårdagen i bilder

När jag kom hem igår så var Palle redan hemma. Jag tänkte inte mer på det, men efter en stund undrade han om jag var lite dum idag :o)) Jag försökte komma på olika tabbar jag gjort och den självklara var ju att jag råkat fipplat med klockan så den ringde en timma för tidigt. Men nej det var inte det han tänkte på och nickade mot hyllan i köket. Och där stod dom! Fina röda rosor eftersom vi hade bröllopsdag ♥ Ja jag tar ju inte blommor för givet i alla fall!


När jag stod och lagade mat, kyckling med potatisklyftor och tzatziki så ringde det på dörren. Utanför stod F med dotter. Och titta vilket fint paket vi fick ♥ F &  L skämmer bort oss så att det inte är klokt! Det var så gott och så lyxigt!

Även jag fastande på bild :o)) Osminkad som vanligt denna årstiden. Min ögon rinner av solen och då är mascara och ögonskuggor någon hit :o) Men så blek jag ser ut :o) Och nej jag är inte gravid bara fet. Jag är så hopplöst svullen om magen! Jag har tagit bort nästan alla mjölkprodukter och ersatt dom med laktosfria alternativ. Ändå är jag som en ballong. Och inte vet jag varför. Irriterande!

Finns det något mysigare än en säng med en katt på? Pyret gillar att ligga på sängen. Timotej och Blaizan ligger gärna under rostäcket :o)) Sötlökar ♥


Hoppas ni alla får en underbar tisdag ♥

måndag 14 maj 2012

Ny sida!

Ni missar väl inte att jag lagt in en ny sida; Tjäna/Spara pengar! Där kan man hitta många käcka länkar som ger dig en massa trevliga saker helt gratis!
Har du tips på bra länkar så maila mig gärna så lägger jag in dom!

Idag är jag och maken sååååå trötta! Jag lyckades fippla med klockan så att den ringde kl 5 istället för kl 6!
Men det var nog för att jag ville titta på min älskade make extra mycket idag ♥ vi kar ju 2 årig bröllopsdag idag ju ♥

Så här söta var vi för 2 år sedan! Kan inte fatta vad de ären tagit vägen :o))

Njut nu av dagen och puss & kram på er alla!

fredag 11 maj 2012

Senaste tidens fådda saker!

Idag kom kattmat från Husses och en handkräm från Vesterålens Naturprodukter som tack för att jag svarade på frågor på facebook.

-------------------------------------------------------------
Jag gillar verkligen när det dimper ner gratis saker :o))
Tamponger och rakhyvel från Tampons for free!

-----------------------------------------------------------

Gårdagens gratis i brevlådan blev en tidning. Ska bli spännande att se vad det är för något!

-------------------------------------------------------------------

Fredagens gratis var en bricka från Compadre. Den är beställd med en kod från COOP

-----------------------------------------------------------------------------

Utan att göra speciellt mycket så blev dagens fådda detta:

En ansiktsbehandling med massage av Lotta som säljer Marja Entrich produkter. Det var en värdinnegåva värd 400 kr. Så nu är jag så mjuk och len i ansiktet.

2 sorters Soygurt som maken testar via Smartzon
 Jag handlade för 150 kr på Apoteket och fick en duschgel

Jag har inte bild på allt men det blev även 4 gratis tamponger från OB och eftersom jag hade 10 % på COOP fick jag 96 kr i rabatt när jag handlade.