fredag 31 maj 2013

Finaste studenten!

Igår var jag på studentuppvaktning! Min systerdotter är äntligen klar med gymnasiet! Hon var så fin så jag var tvungen att fälla en tår :-D jag har blivit så otroligt blödig!
Efter var det mingel och mat i trädgården. Vi hade sådan tur att solen strålade och värmde oss.
Ja det var helt enkelt en perfekt dag!

måndag 27 maj 2013

Söta Timotej

Jag fick en beställning på en kattsäck med tak. Lite klurigt men jag tycker det riktigt bra!
Innan vi hann stoppa honom så knödde Timotej ner sig i säcken med tak.
Visst är han bedårande ♥♥

onsdag 22 maj 2013

Så många ideer och så lite tid!

Hela skallen surrar av ideer som jag vill sy, pyssla eller sticka/virka. Jag tror jag lider av akut abstinens :-) 
Men det finns ju ingen tid! Vi satsar  just nu 100 procent på vår framtid och tillbringar mycket tid hemmifrån just nu och det främjar inte pysslet precis.
Jag hade en sådan enorm förmån att bli uppringd av en kattbekant som ska sluta sy. Jag fick, hör nu, en hel stor blå IKEAkasse överfull av ljuvliga tyger!! Kattyger och mycket mera!! Så har jag ingen tid!! Ni förstår att jag lider :-)

Men min tid kommer hoppas jag! Då jag kan koppla av och sy i mitt fina hus som ligger på Ekholmen och som heter Friheten. Det gäller att tro på det man vill ha!! Och jag tror stenhårt !!

Vad tror du på?

En liten fin bild på Leiya får representera framtiden ♥

lördag 18 maj 2013

40 års present inhandlad

Det var väldigt vad längesedan jag bloggade! Det händer inte så mycket nytt just nu, jag jobbar mest!
Men idag vaknade vi tidigt för att åka till Oskarshamn och Sara, där jag skulle leverera ett tyg hon vunnit av mig. Vi satt i Saras koloni och drack kaffe och bara njöt av det härliga vädret! Det är så roligt att träffa folk som man känt i flera år på nätet. Vi träffade Sara som hastigast i sommars men nu fick vi tid att lära känna varandra lite bättre! 
Efter kolonibesök och ett till socialt besök åkte vi  hemåt via IKEA och Media Markt. På IKEA åt vi middag och shoppade lite men det stora målet var Media Markt där vi köpte vår 40 års present. En sprillans ny Systemkamera!!! Stort tack till Mamma och Jan, Pappa, Morbror Leif, Johanna och Tomas som gett oss pengar i present. Egentligen skulle vi köpten diskmaskin men ingen passade i vårt kök tyvärr.

Imorgon ska vi fota som bara den! Å så glad jag är!

söndag 5 maj 2013

Studentdocka

Årets första docka gjord. Den är till en blivande kock, därav förklädet.