söndag 30 juni 2013

Dagen efter kattutställningen

Igår var vi på kattuställning i Kalmar. Den största överraskningen var att mamma kom i fredags och åkte hem idag. Hon vill ju se sin halva katt och se hur hon skötte sig :o)

Här är vi hos domare Mats Askett, en för mig helt ny domare, men så fin han var med Désirée! Hon var ensam i sin grupp och klass så hon blev Ex 1 med en fantastiskt fin bedömning! Han blev imponerad av att hon var så stor och kraftig vid bara 8 månader ♥♥ Hon blev uttagen inför nomineringen och det var 6 katter som tävlade mot varandra. Hon tog ut en skogis och Désirée att känna på igen och titta lite extra på.
Med orden; jag väljer en katt som visat upp sig ordentligt hela dagen valde han skogisen. Tyvärr ville inte Désirée visa sig ordentligt, annars hade hon nog vunnit!
Men vi är så nöjda med henne!!

Det tar på krafterna att vara på utställning!!

Maria och Moltas hade en helt fantastisk dag! Först blev han Supreme Premier, den högsta titeln som finns,sedan NOM och slutligen BEST IN SHOW!!
Stort grattis igen!!

måndag 17 juni 2013

söndag 9 juni 2013

Nya tyger

Jag som inte skulle köpa mera tyg! Det säger jag alltid men på något konstigt sätt så hittar jag alltid fina tyger.

Tyvärr börjar det bli väldigt fullt här hemma!
Den här gången tror jag att det ska bli väskor av tygerna!

fredag 7 juni 2013

Min nakenfis ♥

Idag har Timotej varit hos veterinären och tagit bort tandsten. Tyvärr hade han inflammation i 3 tänder så de fick de dra ut. Så stackaren har ont! Men vi har fått en massa smärtlindring så det ska nog gå bra! Han äter lite i alla fall.

Samtidigt så bad vi att dom skulle raka av honom all päls. Han har fått enorma tovor mellan frambenen och är svår att klippa/kamma.

Ser ut som om det bara är en halv katt kvar :o))

Det är så roligt att se hur Désirée reagerar på Timotej! Hon tycker att han är döäcklig! Hon har full koll på honom och kommer han för nära så morrar hon! Men hon vänjer sig väl :o)

söndag 2 juni 2013

Kissande katten!

Tyvärr visade det sig att Désirée tillhör skaran urinmarkerande honor. Suck och stön. Dessa honor kissar i samband med löp. Hennes mamma markerar de sista dagarna och det verkar hon också göra, för onsdag-fredag ingenting, men lördag på flera ställen.
Hon får därför bo på toaletten några dagar men för att kunna ha henne ute i lägenheten sydde jag studpants, en byxa som egentligen är till fertila hankatter. Man lägger ett trosskydd i som suger upp urinen om de kissar.

Är hon inte stilig??

Sexy lady :o))

Det här mönstret använde jag mig av och det hittar man HÄR 

Så nu ska jag finslipa lite på mönstret sedan ska jag sy ett gäng i olika storlekar. Vill du beställa en byxa så hör av dig!