fredag 25 juli 2014

Tupperware

Att jobba med tupperware på sommaren är precis så roligt som alla sa! Man kan vara på alla möjliga och kanske omöjliga ;-)
Här är jag påväg till Tjurkö. Hur ofta kan man ta båten till jobbet? Lotta mötte upp mig och sedan satt vi ute och fikade medan jag demade lite olika braha produkter.
Tidagre i sommar var jag på en camping, även det på Tjurkö. Då bjöd Barbro in alla långliggarna. Riktigt mysigt!
Det är skoj när det blir lite utöver det vanliga.

Vill du pröva på jobbet som konsulent? Då ska du passa på just nu, för även om det alltid är gratis att starta som konsulent, så jobbar man av sin startväska. Men till och med söndag tjänar man från första kronan!!!!
Och du; man ångrar sällan det man testar bara det man inte testar!!!
Så hör av dig till mig!

söndag 13 juli 2014

Slappar dag!

Vi hade tänkt städa den gamla bilen idag men jösses vad det regnar!!
Så det får bli en slapp dag med kaffelatte i kärleksmuggen ♥ och en virkning.
I morgon börjar vi jobba för att om tre veckor ta semester igen! Jag tror att denna sommaren kommer bli en av de bästa på länge. Jag är så där härligt nykär med pirr i hela kroppen ♥ han är en riktig goding min make ;-)

tisdag 8 juli 2014

Balkongfrukost

Å vad det är skönt att vara ledig! Pallemannen är ledig denna veckan sedan jobbar han tre innan det är semester igen. Och han valde ju verkligen rätt vevka! Det är nästan för varmt!
Idag skulle vi egentligen stått på loppis men  vi la ner det ;-) vi ska fortfarande rensa en  massa i källaren men vi bär iväg det till Röda Korset istället.
Så idag blir det en tripp till Växjö. Jag ska köra! och vi kör mest för att jag ska få öva mig på den vägen då Tupperwares lager ligger i Växjö och ibland är det kurser där.
Nä nu ska jag fortsätta att njuta av min frukost! Det är ju premiär på att äta den ute!

måndag 7 juli 2014

Söta fröken Laura;

det sägs att hon är en katt men om du frågar mig skulle jag rösta på apa :) Hon är av rasen Burmilla och världens sötast och världens ljuvligaste! Men jag tror också att hon är världens mest nyfikna och även världens busigaste ♥

Hon är hela tiden där hon inte får vara, speciellt uppe på diskbänken vill hon vara. Och det får hon absolut inte!

Hon stjäl allt som kommer i hennes väg! Potatis! Jo du såg rätt :) hon var uppe på bänken och stal potatis att leka med! Hon stjäl skedar! Allt som man kan bära iväg tar hon!

Hon ger oss problem för vi måste näta in hela balkongen istället för som nu halva. Hon ska ju klättra och undersöka allt. Så vi har gjort en dörr av kompostgaller så att vi kan ha öppet balkongdörren.

Men vi älskar henne i alla fall ♥  och raggisarna bara skakar på huvudet och undrar vad matte hitta på denna gången :)

söndag 6 juli 2014

På Öland!

Idag är jag och maken på kombinerad utflykt och tupperwareleverans. Det gäller att utnytja dagen på bästa sätt!
Vi köpte med oss färska frallor och det finns väl inget godare än att sitta ute och äta?