onsdag 27 augusti 2014

Vårt paradis!

Vi har ju vårt eget lilla paradis uppe på Björkholmen där vi brukar sitta och fika. Alla problem liksom bara försvinner för en stund.
Men idag var det faktiskt premiär för i år. Vet inte varför det inte blivit av innan. Men visst är himlen vacker??

Överraskning!!

Idag på posten kom det en jätte fin bok till mig från Libris. Det var en kakbok!
För några år sedan skickade jag in ett recept på lussekatter. Det kom med i boken Stickcafe. Och nu är det med i en bok till!!
Så himla roligt!
Jag kan verkligen rekommendera dessa små kok och stickböcker som Libris gett ut!

söndag 24 augusti 2014

Jubilee dag 1

Ja vad ska man säga? Vilken upplevelse!!!
Två dagar med fullt ös!!
Det började på fredagen med att Palle skjutsade oss blekingetöser till Hässleholm där vi mötte bussen från Växjö. Målet var Köpenhamn.
Väl framme fick vi lunch i en fin grön lunchlåda från tupperware. I den andan försatte helgen, jösses så många fina presenter vi fick!
Här står jag, Petra, Marie och Karin tillsammans med fina oranga Eco Pure flaskor.

Fredrik och Agneta, våra distributörer.

Petra, Marie och Karin mumsar på lunchen.

Det var konferens hela dagen från 12-18, där vi fick se nya produkter, lära oss om de produkter som finns och även lyssna på en del av topparna inom tupperware. Jätte intressant!!
På kvällen var det galamiddag och då var jag turkos och fin :) Hittade klänningen på Bon Prix och den satt som en smäck!! Att man kan ha sådan tur! 

Det var tre rätters med gott vin. Jag sov som ett barn på natten :)

måndag 11 augusti 2014

Älskad make ♥

Idag har vi varit på en liten Ölandstrip! Vi skulle egentligen åkt till Eketorp men eftersom vädret var ganska instabilt med skurar från och till så valde vi att åka till södra Öland och bara se oss omkring. Det viktigaste är ju att vi umgås och mår gott ♥
Och om det är någon som får mig att må gott så är det Pallemannen!! Efter snart 11 år tillsammans älskar jag den mannen mer än någonsin!!

lördag 9 augusti 2014

Uti skogen skall vi gå......

Nästa helg ska jag på Jubilee med Tupperware! Alla säger att man inget fattar fören man varit med ;-) det jag vet är att det är Fun night, dvs maskerad med tema och galamiddag.
Ni som känner mig vet ju att galamiddagar inte är något jag är på så ofta ;-) typ aldrig!
Ångesten har varit total, jag är ju inte så välsvarvad utan snarare ganska fluffig.
Men jag har köpt både klänning och skor på nätet och jösses så bra det blev. Jag lovar att visa bilder ;-)
Men för att öka självförtroendet några snäpp är vi nu ute och rör på oss mest hela tiden. Försöker att äta rätt också. Det ökar förutsättningarna för mig att ha mega skoj!!
Idag njöt vi av lugnet i Västra Mark.

onsdag 6 augusti 2014

Besviken på mänskligheten!

Just idag inser jag lite extra mycket att vara snäll, hålla ord och göra det man sagt inte verkar vara något som gäller för alla!!
Ja man kan faktiskt säga att hela denna veckan har gjort att jag undrar om vänlighet och generositet är på utdöende!
Jag är starkt troende av att ur en öppen hand kommer mycket men ur en sluten inget, det är saligare att giva än att taga kan man säga är mitt motto.
Så när jag gång efter annan blir behandlad som om min tid inte är viktig som om det man avtalar med mig inte räknas så blir jag både ledsen och förbannad!
Speciellt när jag inte ens får en ursäkt!
Och  när man hånar min vänlighet ja då blir jag faktiskt riktigt störd!
Men jag är ju som jag är och jag sover bäst när jag vet att jag hållit det jag lovat, är osjälvisk och vänlig!
Vissa är inte värda min uppmärksamhet! Men tyvärr låter jag mig alltid såras!

måndag 4 augusti 2014

Härliga helg!

Ibland är helgen extra bra och denna helgen har varit extremt bra och lite längre än vanligt!


Det hela började med ett telefonsamtal i onsdag då Palles brorson Sebastian ringde. Han och hans fästmö Amanda var på besök i Karlskrona. Han brukar komma en gång per år och  i vanliga fall så ser vi honom knappt ;-) men nu var det en helt ny kille som kom! Han undrade om vi ville träffas! Om vi ville!! Så himla skoj att bli vald som sällskap :-)
Vi träffades på torsdagen och hängde på balkongen och bara pratade. Sedan på fredagen då det var Skärgårdsfest i stan fikade vi först och sedan satt vi på trappan till Tyska Kyrkan och njöt av Melissa Horn. Vi härde lika bra som de som betalade :-):-) det var en helt fantastisk konsert!

På lördagen var jag och Palle först på kräftskiva och sedan hämtade vi ungdomarna och de satt hos oss till halv ett. Det gäller att hänga med de unga ;-)
Idag avslutade vi helgen med en fika i Torhamn och en promenad i Kristianopel. Det är så skoj att få visa våra favoriter för dom!

Så jag tackar Sebastian och Amanda för en helt fantastisk helg!

söndag 3 augusti 2014

Trevligt sällskap :-)

Idag är det varmt! Ca 33 grader varmt! Det skojar man liksom inte bort! Jag och Laura slappar på balkongen, enda stället det fläktar ;-) hon är inte speciellt påverkad  av värmen. Skillnad är det med raggisarna, de lider verkligen! Speciellt Blaizan som har mycket underull. Så jag klippte bort en massa päls på henne ;-) inte blev det vackert men förhoppningsvis svaliare för henne!