måndag 27 april 2015

Gratis tidning

Jag fick tidningen Style By i lördags och nej det var verkligen ingen tidning för mig ;) Men jag vet de som tycker den är som en bibel. Men de är lite eller ja mycket mera moderna än jag!
Jag älskar kläder, färg och form men jag är inte modern ;)
Jag tycker mode är rätt konstigt, man kan väl klä sig i det man trivs i? Om nu favvostöveln är helt ute så kan man inte använda den mer? Skumt!!
Jag läste något bra i tidningen "Vissa bara har stil och andra bara inte har det"
Det tror jag verkligen på!
Jag anser mig ha stil (om man nu får säga så om sig själv) jag får ofta höra att jag är fint klädd och att jag har en sån härlig klädstil. Och då ska man tänka på att jag är kraftigt överviktig och ofta ser ut som en påfågel ;). Fast jag blir äckligt bekväm när jag äger ett par jeans!  Då blir det oftast det och en tröja. Och då får jag banne mig inga komplimmanger!! Tur att jeansen sjunger på sista versen ;)
Jag känner 2 unga kvinnor ca 25-35 som ser sig som fashionistas. Den ena mer än den andra. Och nä jag tycker oftast inte att de är så snyggt klädda. Elak jag är! Men ofta lyckas de bara till hälften eller så passar det sig inte där och då.
Nä mode ska vara skoj och det ska vara med glimten i ögat! Och hellre en väska som ingen annan har än att ha en Michael Kors väska för 2500-5000 kr som alla har! Fast det är klart hälften har nog kopior. En kvinna var så glad över att hon hittat en återförsäljare som bara tog 200 kr för en MK väska. Jag tror inte ens hon fattade att det var en kopia utan hon var så nöjd med sitt fynd. Åker man fast i tullen kan boten bli på 30 000 kr. Billigt fynd ;)
Nä lika samma och mode lär jag aldrig förstå mig på! Hellre då vara motvalls kärring ;) sedan måste den bohemiska stilen vara skönare än den moderna, bara resår i midjan och skönt! Inget som sitter åt :)
Ha en skön dag!

Ledig söndag!

Igår hade vi återigen en ledig söndag ihop! Jag känner att detta kan bli en vana ;) och det kommer det att bli! Som jag ser fram emot alla lediga söndagar jag och Pallemannen ska ha ihop! Förändring kan vara så bra ibland!!
Igår hade vi tänkt på museum men jag kände att städningen fick gå först! Museet finns kvar! Ja det gör ju iof skräpet med men här ska vårstädas från grunden!!
Så jag tog mitt skrivbord, Palle sitt och så tog jag sekritären! Ja du ser ju sjäv vilken hög det blev! Vi bar även ner 3 påsar till källaren! Sedan dammade jag ordentligt så nu är det fönster och golv kvar. Sedan kan vi ta nästa rum!
Jag älskar känslan som blir när man vet att nu är det ordning och reda!

söndag 26 april 2015

Saltös bästa!

I fredags hade vi besök av familjen Tauberts. Vi slog på stort och köpte räksmörgåsar från Saltö fiskrestaurang. Så himelskt goda!! För mig som glutenintolerant är det bra att hela smörgåsen är täckt med salladsblad! Så blir det inte aj aj i magen ;)
Jag kan verkligen rekommendera dessa goda smörgåsar!
Och trevligt hade vi ;)

fredag 24 april 2015

IsaDoras nagellack

Jag har ju använt Depends gellack och varit så nöjd!! Bra hållbarhet och roliga färger.
Men så blev det för mycket allergier och man drog in produkten. Jag har ju använt lacken ändå men nu är det slut med det. Jag får så vansinnigt ont i nagelbädden när jag härdar lacket så jag vågar inte använda det längre.
Men i julas fick jag ju något motsvarande av Palle. Gellack från IsaDora som sitter en vecka och som härdas av ljuset. Så igår köpte jag en härlig sommarfärg så får vi se hur länge det håller.


Det höll bara i 2 dagar innan det började släppa. Men den stora fördelen är ju att du kan måla om naglarna på mindre än en kvart och då är de helt torra!

måndag 13 april 2015

PyttiPanna sjal

Äntligen är min Pyttipanna sjal från Garnomera klar!
Garnet är Zauerbal och jag har gjort sjalen 2 meter lång. Det hade inte gjort något om den varit lite längre. Det hade inte gjort något om mitten var i mitten heller ;)
Men jag är ganska nöjd ändå!

lördag 4 april 2015

Glad Påsk?

Ja i år tycker jag inte att påsken är så god! Vi hade stora planer; vi skulle till Göteborg och umgås, titta på katter och åka hem via Ge-Kås. Det slutade med 40 graders feber, bakteriell lunginflammation och underbehandlad astma!
Jösses vad jag har varit sjuk! Och fortfarande är! Jag har nu suttit vid datorn i ca 30 min och jag är helt slut!
Men jag hoppas ändå att ni alla fått njuta av påsken!