fredag 14 september 2007

Äntligen internet!!!!

Ni fattar inte hur underbart det är att ha internet igen!! Vi har ju iof kunnat sitta hos kattvakten så mycket vi velat men det är ju skönast hemma :o))

Förra veckan lyckades min timida och genomsnälla Timotej para morrhoppan Blaizan!!!! Inte en dag för tidigt! Hon är väldigt dominant men han lyckades *stolt matte* så har vi tur kommer det att springa runt ett gäng bebbar här i november *myyyysigt*
Min snygga Timotej :o))
Denna söta fröken följde med mig hem från Göteborg där jag tillbringat hela helgen på kattuställning, dock utan katt. Jag hjälpte mamma att sälja burskynken m.m. Jag sålde även 10 kort!!!
Söta fröken heter S*DanDara's Cessna Skyhawk och har en dotter med Timotej som heter Zingoalla. Nu hoppas vi att dom ska göra fler söta barn. Och av allt att dömma så lyckas dom mer än bra :o)) Det blir inte mycket sömn på natten för oss tvåbenta.

Återigen slog Timotej med häpnad när han så enkelt lyckatdes para henne. Han är en riktig tuffing när det krävs!! Cessna är en mycket respektingivande ung dam med bra röstresurser!
En morgon när jag kom in på toa där Cessna bodde i 1½ dygn för att aklimatisera sig lite var hon borta! Hur kan man vara borta bara så där?? Jag hittade henne när jag lyfte på blicken. Fråga mig inte hur hon hamnade där men överdelen till transportburen åkte in i ett skåp och handukshängaren fälldes upp!
Nu går hon fritt med mina övriga katter. Det går jätte bra! Mina katter tycker hon är döläskig förutom Timotej som uppvaktar henne intensivt :o)) han sjunger och låter som en hes höna! Cessna sätter sig i respekt genom att morra och fräsa när dom kommer för nära. Men nu efter 4 dagar så är även hon mer tillfreds. Hon har slutat att fräsa och lever parallellt med dom andra.

1 kommentar:

Lina (Rufelt) sa...

Välkommen tillbaka till internet eller vad man säger ;)
Massor av bebisar blir det hemma hos er snart då får vi hoppas. Kul att du fick sålt lite kort, då kan du pyssla ännu mer!