tisdag 30 oktober 2007

Blandad kompott!

Just nu syr jag kattsäckar på löpande band! Tråkigt som bara den men nu har jag bara 4 kvar att sy!!!! Sedan tänker jag inte sy en säck till! Bara om jag behöver nya själv. Jag ska sälja på min kattklubbs klubbmästerskap i november och då får man ju ha lite att välja på :o)) Just denna säcken med den stiliga Piri-Piri i lottades ut i pyssel.nets Rosa Bandet auktion, ja katten ingick inte givetvis :o)) Sedan sydde jag några till och sålde på pyssel där jag skänkte 25 kr per såld säck till Rosa Bandet, 100 kr blev det + att jag själv skänkte ytterligare 25 kr.

Palles kusin fyller år så ett kort blev beställt.

Sedan är ju julkorts tillverkningen i full gång :o))

Detta kort skickade jag till Min Hemlige Vän i oktober. Denna månaden ska jag inte vara med, känns jätte konstigt. Men jag måste tänka på ekonomin :o(

Blaizan är hur stor som helst! Magen har börjat sjunka ner lite nu! Men hon får inte få före måndag för då blir kattungarna underburna och kanske inte klarar sig! Jag kan inte vänta, det är så spännande att få kattbebbar, det är ju snart 2 år sedan sist!

2 kommentarer:

Tess sa...

Tänkte precis fråga hur det går med kattmagen, men det behövde jag visst inte ;o) Det ska bli superkul att få se små kattbebbar sen, även om det bara blir på bild. Håller tummarna för att hon väntar tills efter helgen.

Lisbet sa...

Hösten slog till i morse på ett bra sätt. 3 grader kallt, rimfrost och sedan solens strålar som väckte fotolusten i mig. Så jag gick en liten fotopromenad för att få fast det frusna. Inte alltid så lätt. Nu är jag inne hos dig och hämtar inspiration. Tack för att du finns.