tisdag 9 oktober 2007

Mina bidrag till Cyber Cropen

Detta kortet gjorde jag efter en skiss. Det är en stämpel från Magnolia som verkligen är höstig. Känner mig mycket nöjd med färgsättningen och hur jag fick till kortet.

Här var utmaningen att göra ett kort utan stämplar. Det är papper från Basic Grey, visst är det läckert!! Alfabetet Hippie Chick som jag målat med stickles, brads ballonger som håller upp skylten.

Detta var en roligt utmaning och något jag tänkt göra länge. Altra en plåtburk. Denna gammla skorpburken ska få hysa mina hÄnglar stämplar. Detta är en bild på locket.
Gramsidan. Det var knepigt att få till rosetten :o)) Den är vikt och fäst med clue dots.

Baksidan på burken.
Den ena sidan

Och den andra sidan
Sedan skulle man altra en dörrskylt, så det blev en badande ren som visar hur mysigt man kan ha det inne på toan :o)) Även här är det stickles på bokstäverna och snurklorna
Detta var min första Cyber Crop men garanterat inte den sista!! Det var verkligen kanon skoj! Palle skötte middagen så att jag verkligen kunde fokusera på utmaningarna.
Denna vecka ska det vara omröstning och det är så spännande!!

4 kommentarer:

Sannasmamma sa...

Åhh vilka fina!! Höstkortet är ju såå fint =)

Therese sa...

Oj så mycket fint!!

Lina sa...

Fina saker! Och du är publicerad på hÄnglarbloggen igen såg jag! Grattis!

Blev det nåt handlat på scrappakalja? Jag ruinerade mig i Stockhom jag, men nu har jag pysselgrejer ett tag :)

Lisbet sa...

Hej!

Nu har jag tagit mig tid att surfa runt lite och titta på de alster som kom ut av CC i helgen. Helläckert hur du fått ihop dina LO´s. Jag är imponerad.


Ha det gott