onsdag 30 maj 2007

Mer bling åt folket :o))) En tråkig anteckningsbok blev upp hottad med diverse dekorationer!! Stiligt va!?!

tisdag 29 maj 2007

Bröllopskort

Två nya bröllpskort som är gjorda på beställning. Hon vill ha ett men det är ju alltid roligt att få välja :o)) Kravet var att kortet skulle vara vitt, guld och med guldhjärtan. Jag tycker själv att det blev väldigt stilrent!


söndag 27 maj 2007

Denna helgen har produktiviteten varit på topp!! Fyra nya kort har jag gjort :o)) och då var vi ute och åkte hela dagen igår! Vi var på Pema i Hörby och köpte lite pysselsaker bla brads från YouDo, jag bara älskar dom!!

Först ut ett kort med en grattis filur
Sedan ett kort till dom nygifta, tycker att jag fått fram en romantisk känsla ;o))
Och så till studenten jag har bara en student stämpel så det gäller att variera korten så mycket det går
Och sist ut är ytterligare ett bröllopskort. Kortbasen är ljust grön men det framgår inte riktigt på bilden




fredag 25 maj 2007

Jag har sålt ett kort i Lindohfs blomsteraffär *hoppar & skuttar*!! Jag var nere idag med två jätte läckra brudkort, det är ju den tiden nu även om jag missat det *ops* men jag fick så brottom att jag glömde fotografera dom :o( så ni får lita på mig när jag säger att dom var ur tjusiga :o))

Trevlig Pingst önskar jag alla!!

onsdag 23 maj 2007

Igår var jag nere i blomsteraffären Lindohfs här i Karlskrona med en kartong handgjorda kort. Hon tyckte dom var jätte fina och ville gärna prova att sälja dom!!!!! Snacka om att jag blev stolt och flöt fram på små moln :o))
Ett födelsedagskort där jag har använt embossingpulver silver på filurstämpeln. Jag är inte så nöjd med resultatet utan trivs bäst med embossingpulver clear. När man använder clear så kan jag använda olika färgade dynor istället. Men man måste testa allt!!
Studenten närmar sig med stormsteg. Detta kort är tänkt att vara lite manligare :o)) Har jag lyckats tro??

tisdag 15 maj 2007

Vi ska på utställning till helgen så nu har jag börjat göra lite mer kattrelaterade kort. Kanske vi kan glädja någon :o))

söndag 13 maj 2007

Igår var jag i Bromölla och pysslade hela dagen! Vi var 7 stycken och det var så himla roligt :o)) mycket skratt och mycket prat!
Här är våra samlade alster under dagen!
Här är mitt kort med badfilurenKärleks filuren sprider verkligen kärlek:o)) Beställningskort till Mors dag
Grattis kort där pappret får tala för sig självt!
Bettan (Nyckelpigan på pyssel.net) hade med sin sig gröna Cuttle Bug!! En grön maskin som tar alla dies. Så nu närjag har klappat på den och använt den så inser jag att en sådan defenetivt måste finnas i min pysselhörna!!!!

fredag 11 maj 2007

På Pyssel.net har vi varje MHV, min hemliga vän. Man anmäler sig och sedan skickar man ett paket till den man fått sig tilldelad och jag i min tur får ett paket. I slutet på månaden avslöjar alla vem som skickat till vem. Det är kanon skoj!
Detta paket fick jag i maj, andra gången jag deltog. Och ni ser vilket underbart paket :o)) Det var en schampokaka från Lush, min första men inte sista :o) brads, blommor och helt ljuvligt söta kattdekorationer.
Här ser ni en närbild på mina söta katter :o)) Visst är dom bara helt ljuvliga?
Tack till min hemliga vän igen!

torsdag 10 maj 2007

Min först kortbeställning ser ut så här! Själv firar jag inte Mors dag men att göra kort är alltid roligt :o))


Svärmor fyller 60 år idag, GRATTIS!! Och vi ska fira henne på lördag. Hon gillar djur och natur och det har jag försökt att återkoppla till med kattbandet + bladen. Innuti finns ett kort på henne och lite prima blommor.

onsdag 9 maj 2007

Jag har gjort en LO om min uppfödning S*Pysslingens ragdoll , både de tvåbenta och de fyrbenta fick vara med :o)) Jag tycker att Pysslingens är ett så passande namn eftersom jag pysslar och då blir en Pyssling :o))

måndag 7 maj 2007

Nu får jag sluta gnälla om att jag glömer att skriva och ta mig i kragen och skriva och publicera bilder på det jag gör :o)) För lite blir faktiskt gjort!