lördag 26 januari 2008

Dom växer så det knakar!!

Pojkarna är nu 11,5 veckor och om två veckor har alla flyttat till sina nya familjer. Inte klokt vad fort det går :o)

Här har ni den ståtlige Mango som nu väger ca 1640 gram han är mellan stor. Busig men alldeles underbar :o)) Gillar att ligga på armen och bara mysa.

Limen är fortfarande minst med sin ca 1515 gram, det roliga är att han nu väger lika mycket som Timotej gjorde vid denna åldern. Så hans bröder är verkligen stora! Lime har fortfarande mest bus i skallen men kan komma och gosa en stund. Mysigast är han på natten då han gärna ligger hos en och bara myser.
Kumquat är ju onekligen en maffig liten kille med sina ca 1845 gram! Men den vikten borde han bli större än sin pappa. Kumquat busar på med dom andra men kan riktigt njuta av att ligga på armen.

Alla pojkarna har ärvt sin fars förtjusning i fötter och skor. När jag diskar eller lagar mat så kommer dom gärna och lägger sig på fötterna eller emllan dom, precis som Timotej gör. Alla skosnören ligger risigt till också :o)) Vi får nog köpa nya när dom flyttat!

Idag ska jag ääääääääääntligen få min födelsedagspresent! Jag är så nyfiken så jag håller på att dö! Palle den lille skiten njuter i fulla drag :o)) han älskar att reta mig, jag är väl ett tacksamt offer :o)
Fick precis reda på att att jag vunnit ett pris i cybercropen på Allt om scrap *hoppar & studsar* ju fler saker du lämnade in ju fler lotter fick man så jag hade 8 lotter och hade turen att bli dragen! Så nu är det att vänta. Bilder kommer.
Ha en bra dag!

2 kommentarer:

Bettan sa...

Villka underbara kissemissar!

Vixxan sa...

o myyskissar..man blir ju helt sjuk av habegär =O)

KRamiz