söndag 10 februari 2008

Stackars Timotej & Piri-Piri eller stackars husse & matte?

Igår badade Timotej och Piri-Piri. Piri-Piri för att hon såg ut som ett smörpaket, speciellt vid höfterna, manie coonens päls är otroligt otacksam :o( blir fet med en gång sedan så fäller hon något enormt. Timotej fick bada för att han fäller sådana mängder. Piri-Piri är rätt rolig att bada hon säger inte ett pip utan gör som man säger till henne och håller sig tätt tryckt intill matte eller husse :o)) Det finns en halv katt kvar på golvet när man är färdig :o)) När vi väl ska torka henne gråter hon som ett barn, hon vill inte bli fasthållen. Vad jag kunde känna så fanns det inga tovor på höfterna men när jag skulle kamma henne medans hon var våt hade hon enorma tovor :o( det kan vara så att vi filtat ihop pälsen på henne under badet :o( Tur att hon inte ska på utställning för hon är lite tunnpälsad på ena höften :o)) Men nu är hon som smaet i pälsen och den riktigt glänser!
Timotej är raka motsattsen; han gapar i himelens sky under hela badet, han gillar det inte! Fast att ligga i duschen och bli plaskevåt på magen går bra, knaskatt :o)) Men sedan när han får ligga och gosa i en handuk så är han lugn igen :o))
Uner hela kvällen fick vi onda ögat av honom :o) finns ingen katt som kan se så sur ut som Timotej!

Vad det då synd om matte och husse? Nej inte speciellt, jag fick två små röda sträck på axeln och Palle fick inte ett märke! Och då har vi inga kläder på oss när vi badar katterna + att dom gärna klättrar runt lite på en :o)) Så mest synd var det om Bubben och Röda faran *skrattar*

Sov gott!

Inga kommentarer: