måndag 10 mars 2008

Sjukt var det här!

Influensan håller sambon i järngrepp. Han var inne några timmar på jobbet i morse men fick gå till doktorn och sedan blev han sjukskriven tills på onsdag. Så torsdag och fredag ska han jobba. Så nu hostar vi i kapp på nätterna :o) Hoppas att han blir frisk snart så att allt återgår till det normala!

Förberedelser kan vara roliga, men också väldigt tråkiga *suck* Mina förberedelser tillhör tyvärr den senare kategorin, att måla och klippa stämpelmotiv...... Det tar liksom aldrig slut *dubbelsuck* Jag överdriver inte när jag säger att jag dom senaste dagarna målat och klippt till 50-60 motiv! Som tur är så målar jag numer med ProMaker pennor, typ tuschpennor, istället för distresser, vattenfärger, vilket går betydligt fortare och är betydligt roligare! Varför gör jag då så jädrans många kanske ni undrar? Jo jag ska iväg och pyssla och vill inte slösa tid på att måla. Samtidigt vill jag ha lite att välja på :o))

Jag fick en bild på Ralf, Mango, han har växt enormt och är hur stilig som helst. Busig som få och charmar byxorna av dom flesta :o))
Jag vet inte om jag berättat att Timotej blivit morfar? I slutet på februari blev hans första dotter Zingoalla mamma till fem! Inte illa :o)) Det är roligt när avkommorna går vidare i avel!

Nä nu ska jag måla dom sista fem motiven för denna gången!

2 kommentarer:

Lilo sa...

Vilka fina kort du gjort! Och kul att höra att Mango mår bra! ;)
Krya på er i sjukstugan!

Lisbet sa...

Den här flunsan verkar inte riktigt gå bort. Många som är förkylda.

Dina kort är jättefina - härliga färger