måndag 14 april 2008

Tetigt kortmakarpaket :o))

Idag mitt kortmakarpaket från Sykompaniet. Det är tredje paketet som kommer, och jag tycker det är lika tetigt som dom andra *skrattar* Så här är det: jag beställer mina cellofanpåsar från Sykompaniet och av en slump såg jag att dom hade provpaket på kortmakaripaket så jag slog till. Hem kom ett paket i temat "Alla hjärtans dag" jag öppnar det och min första tanke är "vad ska jag göra med detta???" det visade sig bli ganska mycket. Filthjärtat på dopkortet kommer från detta paketet och det är samma typ av filthjärta på kattkortet några inlägg tidigare. Det finns massor att göra med materialet. Men tetigt är det!
Så kom det ett paket till med temat Påsk, det var en miss för har man ett provpaket så ska det inte komma mer. Så jag blev erbjuden att skicka tillbaka det. Men det ville jag inte. Utan påskpaketet hade det inte blivit ett påskkort tillverkat! Så det var tur att det tetiga paket kom trots allt :o))

Efter många om och men så tog jag en fast prenumertion på kortmakeripaketet som kostar 125 kr per paket. Denna gången var det temat "Grattis" och det är tetiga dekorationer och för mig udda storlekar på papprena, men jag ger mig tusan på att det kommer att vara slut inom det snaraste!
Så skynda er att beställa kortmakeripaket från Sykompaniet

Psst för er som inte vet så är tetig göteborgska och betyder i detta fallet konstigt. För tetig kan betyda en himla massa bra saker *skrattar*

1 kommentar:

Anonym sa...

"tetig" på småländska är retsam och jobbig... är också sugen på paketen från Sykompaniet!!
JoMa