torsdag 1 maj 2008

Pengakåta???

Ja det undrar jag om Radoitjänst i Kiruna är
För något/några år sedan ringde dom mig på mobilen och frågade varför jag inte betalade TV-licens, dom ringde på en udda och konstigt tidpunkt. Jag svarade att jag är sambo.
När jag jobbade en måndagkväll så hade mobilen ring igen och jag kollade upp numret och det var från Radiotjänst. Och igår fick jag ett brev där jag skulle fylla i att jag var sambo och att han då betalade m.m.
Men just nu är jag motvallskärring för jag tycker jag svarat på deras frågor så jag skickar inte in den
Löjligt kanske men det känns bra

Blaizan är inte riktigt fräsch, lite hängig och trött. Får hålla koll på henna och gå till veterinären nästa vecka om det inte blir bättre.

5 kommentarer:

joggemia sa...

Tack för gratulationen! Håller med dig om dessa jobbiga som ringer. Jag har inte haft problem med Radiotjänst men det är ju en massa andra som ringer hela tiden.... Vi ses den 17:e! =)

Kram!

Dolores sa...

Usch, jag blir skogstokig på alla dessa försäljare osv som ringer dagarna i ända, och helst en söndakväll klockan 20.00! Snart NIXar jag vår telefon! *stridsrop*

Vad tråkigt att höra att Blaizan är hänging, hoppas att det inte är något allvarligt.

Kram Dolores

Puman78 sa...

Jag tycker du gjorde helt rätt!

Kajsa sa...

Jag fick en lapp hem nu, och den skulle vara ifylld och postad senast nåt datum. Men de har ingen ruta att fylla i om man INTE har nån TV. funderar på om jag ska jävlas med dem om det :P

jag bara väntar på att det ska pejlas, då ska jag bjuda in dem så får de kolla själva. "Jag har ingen tv-mottagare (ens till datorn) och jag tänker inte skaffa nån, gör jag det så meddelar jag er. tack."
lär ju inte få tyst på dem dock. :/

Monika sa...

Jag tycker du gör rätt! Vill de veta så får de väl kolla upp det själva.