måndag 18 augusti 2008

Nu är den här!!!!!!

Min fina stora väska!!! Var och hämtade den hos Linda och Kerstin på Scrappakalja Det är så mycket plats så jag nästan inte vet vad jag ska stoppa i den :o)) Timotej har hoppat i men hoppade ur lika for igen, så han har inte godkänt den ännu *skrattar* En fördel är att det finns tre flyttbara väggar i den. Jag tror bara jag kommer att ha en vägg i. Bakom den väggen ska jag ha mina pappersportföljer.
Nu ska jag klappa lite till på min fiiiiiiiiina svarta väska!
Bilden är lånad på www.scrappiz.se

9 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken väska, den rymmer lite. Vad jag blir sugen på att skaffa mig en sådan. :-)))// Kram Anneli

ankiann sa...

Perfekt väska :)

Anonym sa...

Åhå! Den var inte dålig! Fiiin, jag kan klappa lite på den på söndag kankse?

Anonym sa...

Ja visst är dom bra dom där... påminner om den jag vann hos Skaparlusten. Den var perfect när jag hade scrappackningen med i husbilen på semestern! :~D

Anonym sa...

De där väskorna suktade jag med efter innan jag köpte en annan sort! Baka du hallonmuffinsen, de är garanterat goda. Men frågan är om inte bärkakan som finns på min husliga blogg slår dem... ;-)

Lillemor Elfgren sa...

Så typiskt kattigt!

joggemia sa...

Wow, vilken söt liten handväska! =) Perfekt till scrapträffar ju! Vilken tur att vi snart ska beställa lite från utlandet, så du kan fylla den. =)

Kram!

Anonym sa...

Hejsan!
Så mycket fint du har gjort! Jag blev lite kär i din finfina väska! Hur stor är den på ett ungefär sisådär! Jag återkommer hit snart igen! Kram Gunilla

Anonym sa...

WOW vilken VÄSKA! Jag förstår att du längtade så efter den ;) Nu får man sånt habegär direkt :)