onsdag 10 december 2008

Stor uppdatering :o))

Nu var det ett tag sedan jag bloggade *skäms på dig* :o)) I helgen har jag varit i Göteborg och varit på kattuställning hela helgen. Jag ställde inte själv utan var med och hjälpte den ömma modern.
På fredagen sprang jag och Ann omkring och shoppade pysselprylar, alltid lika roligt :o)) Vi avrundade dagen med en härlig middag på en turk/grekisk restaurang *mums*
Det var en extra rolig helg då många kattvänner tog sina sista titlar, Europa Champion och Europa Premier, så det blev mycket champagne! Och ni som sett mig dricka alkohol, även bara ett par munnar vet att jag blir knallröd i ansiktet! Så jag var nog extra snaijsig :o))
Ann har en supersnygg hona från Nya Zeeland och henne fick jag pussa på under söndagen! Vilken donna och vilket temperament!

Jag syr ju kattsäckar ibland och sist så sålde jag dom på pyssel.net till förmån för Rosa Bandet. Förra veckan fick jag mail från Heila som undrade om jag hade några över och det hade jag ju. Denna härliga länken fick jag av henne, hennes söta tös i en av mina säckar :o)) Då blir jag glad!

Det har även blivit lite pyssel för Skrotboken. Denna fina ängel är det senaste jag gjort. Lite pilligt men himla roligt!

Idag ska jag göra julkort och scrappa en bild åt ele på pyssel.net, jag är med i en swapp där vi scrappar varandras bilder.
Jatta scrappade åt mig och bild kommer!

Ha en skön dag alla!

1 kommentar:

AMA - Röda Farans blivande matte sa...

Ska be att få beställa en säck till min nya kisse. Du vet ju vad hon gillar och klär i så du har fria händer. ;)