tisdag 24 mars 2009

Varför har man katt?

Ja ibland ställer jag mig frågan varför jag har fyra lurviga vänner :o)) Det uppenbara är ju att dom är helt ljuvlig *älskar* Men ibland så vill man göra saker och då funkar det inte riktigt pga att jag har katt. Framförallt tänker jag på vissa inredningsdetaljer.

Om det har päls eller fjädrar äter Timotej upp det utan pardon! Sedan blir han sjuk i flera dagar tills han spyr upp allt. Alltså inga pälsmöss och inga rosa flamingos *fnissar lite*

Piri-Piri och Blaizan delar korg på klösträdet

Köper jag blommor eller något som växer så tänker Pyret "nya grönsaker" Den dåliga kattmamman lärde Timotej och hans systrar hur man tog sig upp på pottskåpet så att de kunde käka upp min blomma! Fast lite söta var de när de kravlade sig upp :o))

Pyret är inte så oskyldig som hon ser ut!

Timotej älskar även toapapper, servetter och pappersnäsdukar *suck* Toapappret hänger på väggen. När Blaizan var bebis lärde han henne hur man gör sönder en toarulle. Han stod på golvet och hon på hinken med sand så krafsade de!
Han vet att jag har en näsduk under huvudkudden. Om jag inte vaknar så letar han efter den! Då vaknar matte *jippie* han tom stjäl dom ur min ficka! Han leker och äter upp dom ibland, då spyr han "paketerat och klart" dvs vitt!

Låt dig inte luras av de oskyldiga blå!

Piri-Piri äter gärna och blir klappad samtidigt. Att äta gräs och få gos samtidigt är även det en upplevelse som heter duga :o))

Har man tur får man söta kattbebbar det är en fördel med katter!! Fast då är det ju bra om de är fertila och inte kastrater som alla mina fyra :o))
Mango har somnat i min sko

Nej utan mina lurventussar skulle jag inte vilja vara! Inte ens när Timotej sparkar på mig för att jag tar för stor plats i kökssoffan när jag syr och han bara vill sova :o))

4 kommentarer:

Alien Bling sa...

Ja visst är de underbara fyrbeningarna? Speciellt när de ställer till med otyg då är de verkligen heelt... outhärdliga och väldigt billiga. ;P

Men vad skulle man göra utan dem! <3

jonnakaos sa...

kan bara instämma att ibland undrar man varför man har dessa underbara djur.
kram

Lisa sa...

Åååh kattungar, hoppas vår enda katt som inte blivit fixad får en kull innan hon åker till vetrinären. Hon är så söt.

Dolores sa...

De är helt ljuvliga, oskyldiga eller ej! ♥ :)
Kram Dolores