måndag 6 april 2009

Oro för vad som händer.

Denna veckan får antagligen Palle besked om han är varslad eller ej. Förhandlingarna bör vara färdiga och det är väl ca 100 som ska gå om inget förändras. Palle har väl 50 % chans att få stanna kvar. Hans år är många men kanske inte räcker hela vägen. Så det är lite jobbigt här hemma nu. Just ovissheten är ju den värsta. Att inte veta hur det ska bli. Det blir ju inte bättre av att jag bara jobbar 25 % och är arbetslös resten.

Så nu ber vi en bön för att han får behålla jobbet ett tag till!!!

Hoppas att ni alla får en skön dag!!

5 kommentarer:

joggemia sa...

Usch vad oroligt för er men jag håller alla tummar och tår för att han ska få behålla jobbet.

Kram!

Lina sa...

Håller tummarna!!!

Min mail funkar inte, jag har försökt skicka pysseldagsförslag till dig sen i torsdags. Får bli ett rm på pyssel istället. Inom kort.

Lisa sa...

Å gud va jobbigt :( det är hårda tider nu! Håller tummarna för er! Hoppas verkligen att det ska gå bra!

Har inte glömt bort dig, är massa jobb bara, trodde jag kunnat åka hem till jönköping idag och fixat illustrationerna i morgon men så fick jag hoppa in för en i morgon, lite snopet när man stod där med väskan och skulle fara hem mot jkpg.

á Yeliqa sa...

Men fyy så jobbigt. Det är rent skrämmande vad det är många som blir varslade just nu. Hoppas att din sambo inte är en av de som blir varslade

Kram!

Maria sa...

Usch, det är verkligen fruktansvärt med arbetslösheten som breder ut sig i rekordfart, jag tror aldrig jag har känt så många som blivit arbetslösa som nu. Jag håller verkligen alla tummar så hårt jag kan och hoppas innerligt att Palle får stanna!! Kram!