torsdag 18 juni 2009

Lövmarknaden!

Idag har det varit Lövmarknad här i Karlskrona! Det är en enorm marknad som ALLA går på :o)) Varvet som Palle jobbar på stänger idag tex så de är lediga. Det visar väl på hur stort detta är :o))

Dagen började med mulet men uppehåll. Kl 10.00 sattes kranen på! Precis när jag skulle ut och jobba, vi flyttade fram det hela och kl 13.00 var det uppehåll så då gick vi ut igen. Jag och min dam promenerade i ca 2 timmar, det blev tom med sol!!
Jag var hemma och åt lite, Palle hämtade svärmor, sväfar är dunderförkyld och vid 17.00 tiden gick vi ut igen. Vi fikade och sedan gick Palle hem :o)) Han går med mig en stund om han måste men är lika glad för att slippa. Jag gillar marknader i ett varv sedan vill jag hem! Men för svärmors skull gick jag två varv :o))
En del kallas gamla Lövmarknaden och den ska mer representera dåtiden så de flesta är tidsenligt klädda osv. En tjej Pernilla Norberg målade barnen. Hon tyckte att jag och svärmor hade så läckra färger så hon vara bara tvungen att måla oss :o)) Mig fick hon måla! Det var riktigt roligt :o)) Så här blev resultatet!

Jag tycker det var ganska stiligt om jag får säga det själv!
Ha en skön midsommar!!

5 kommentarer:

LIsa sa...

Naw fin målninG! känns väldigt midsommrig :9 Hoppas du fåt rn underbar dag! Ktam lisa

á Yeliqa sa...

Kul med marknad!!! Så stilig du blev med målningen :)

joggemia sa...

Det blev ju superfint!! Inte dåligt av dig att gå TVÅ varv på marknaden. Själv är jag inget fan av marknader men alla mina kollegor skulle dit. Så är de ju från K-skrona också i och för sig.=) Hoppas midsommaraftonen varit härlig. Det har den inte varit för Jennifer och mig. =(

Kram!

Maria sa...

Kul med lite blommor i ansiktet! Piggar upp!

Liza sa...

Vad läckert Henrietta!!