lördag 27 juni 2009

Utställning, IKEA och nysytt!

Idag skulle vi ställt ut Blaizan i Kalmar. Men "Tova-Lisa" fick stanna hemma :o)) Hon har en hemsk päls och vi fick ingen ordning på henne. Med facit i hand var det bra för jösses vilken varm lokal utställningen var i! Vi åkte nämligen ner ändå för att strosa lite, hälsa på kompisar och shoppa på IKEA. Även om vi har en fläkt att hänga på buren hade hon flämtat ihjäl sig!
Vi träffade en söt kusin till Timotej, IP S*Drillos Lagavullin, en stilig kille på modig 6.5 kg :o)), sedan hälsade vi på Jockes vackra maine cooner så det var en bra dag!

Blaizan i Nyköping
Bild tagen av: Juha Ruotsalainen

På IKEA hittade vi nya lampor till hallen, skåp med stringhylleliknande konsoller som ska bli DVD hyllor, tror jag blir snyggt!!! Servetter köpte vi eftersom jag lider av servettsjukan *skratt* måste ha servetter hemma. Vi åt god mat på IKEA så slapp vi laga middag, skönt!

Fina Timotej i sin nya kattsäck


Igår sydde jag nya säckar, både till mina katter + till Pysslingens Butik. Piri-Piri är så söt när hon rullar in sig i hela säcken. Hon väger ca 6.5 kg så det är tajt men det går :o))
I butiken finns även lite nya t-shirts och till veckan kommer det väskor.
Ha en fortsatt skön helg!

1 kommentar:

Maria sa...

Åh, söta Timotej!!
Dottern hälsar så gott och hennes matte är sååå glad för sin älskade lilla mysfia!