söndag 5 juli 2009

Nu regnar det!

Det blev ingen Aspödag för mig utan vi var på Börjes i Tingsryd istället. Där var det loppis och jag gjorde några tygfynd!
Hela dagen var det så himla varmt! Men kl 16.30 när vi precis vara klara med middagen som vi avnjöt på balkongen kom regnet. Och jösses vad det regnade! Och åskade och blixtrade! Det var precis över oss och jag trodde nästan att det slog ner i balkongen. Även inatt kom det en rejäl skur.
Tyvärr så har min potatis slokade rejält och jag har fått hälla av vatten flera ggr så det är väl frågan om den ruttnar :o( men än så länge lever jag på hoppet.

Idag så har jag sytt färdigt lite haklappar/dregglisar, bilder kommer snart. Efter det var vi i Rödeby hos Palles föräldrar och grillade. Det var faktiskt uppehåll då annars så har det regnat mest hela dagen. Tyvärr är det i svalare *suck*
I Rödeby så hjälpte vi till att möblera om lite och vi fick deras låga TV-bänk. Så nu ska vår svarta ner i källaren. Det blev faktiskt himla bra!!

Nu har Palle semester och det är härligt! Jag jobbar mina 25 % och söker jobb hela sommaren. Men det känns helt okej! Lite tid att hitta på saker får vi nog ändå!


Ha en skön vecka!!

2 kommentarer:

maxell sa...

Ah va härligt det ser ut. Myspys liksom. :)

Visst är det ok att jobba även om det känns tokigt att jobba hela halva sommaren? Jag trivs superbra med att jobba. Dock tar det för mycket tid eller kanske jag ska säga ork? ;) Men var sak har sin tid antar jag.

Mumms för tygfynd. Gissa hur många gånger jag tänker mig att jag vill fynda läckra tyger och bara sy och sy och sy. Dock uppskattar tyvärr inte min son det. Konstigt!

AMA sa...

<3

Gosfröken. *kärlek*

Ska titta på lgh på onsdag. En stor tvåa med balkong i Haga!!
Håll alla tummar och tassar för att vi får den!!