torsdag 3 september 2009

KAOS

Denna fina KAOS award damp ner i lådan häromdagen! Det var från rarste Dolores som skickat denna till mig! Orden innuti fick mig nästan att börja gråta! Söta du TACK!!

"KAOS står för Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje.
En levande logga som sänds till någon man uppskattar, men istället för att ha den digitalt, skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare. Den som får ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar.
Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem. På dessa ska ens egen stil eller specialiteter finnas med.
Varje KAOS-award innehåller titeln "KAOS - Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje" samt skaparens eget namn.Storlek på kortet skall vara 10x15cm, sedan kan man givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också. På så vis blir awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på.
I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare. Kanske skriva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem."

1 kommentar:

Lina Kinell sa...

Åh, vad härligt att få post! =) Och väldigt fina kort du har lagt upp den senaste tiden! Jag ska också bli bättre på att använda de där syämplarna. Tack för inspirationen.