onsdag 16 september 2009

Kattsäck i retrostil!

En äkta retrosäck! Det bruna läckra tyget är från 70-talet och det gröna är nytt. Jag tycker att denna kombon blev kanon snygg!! HÄR kan du köpa säcken om du vill :o))

Ett beställningskort

Ytterligare ett beställningskort. Titel kort är bra att ha på lager!

Det går strålande med viktminskningen! Nu är det minus 7.1 kg!!! Så gôtt!! Jag hoppas ju på lite mer eftersom det är 2.5 veckor kvar innan operationen. Palle är hemma och sjuk och på mig vill det inte riktigt bryta ut. Jag måste bli frisk!

5 kommentarer:

Anneli sa...

Så snygga kort ,gillar stämpeln med katten den är så söt.

Massor med kramar från Anneli

Maria sa...

Funderade över hur säcken skulle användas, men fattar sedan att det kanske är en sovplats för katten? (såg en annan bild i din spalt med länkar till andra bloggar)
Jag behöver också sätta mig och göra kort snart...

Henrietta sa...

Maria - jag hade visst glömt det viktigaste, att säga vad säcken skulle vara till :o)) Men visst är det en sovplats till katten

Lina sa...

Å bli inte sjuk nu! Och heja vad bra det går med vikten!
Nästa v blir det pyssel :)
Har du några roliga stämplar man kanske skulle kunna få låna? Jag behöver lite nytt känner jag...är så trött på mina.

joggemia sa...

Jag var på vippen att köpa den fina tygkorgen tills jag såg att det var en kattsäck...och någon katt har jag ju inte. =) Snygg är den i alla fall! Korten är jättefina! Och vad duktig du är med vikten!! Över 7 kg!!!!! Tänk om jag hade samma motivation...skulle verkligen behöva. Tänk att snart ses vi igen! Hurra!! =)

Kram!