måndag 26 oktober 2009

Dumping :o(

Att vara magsäcksopererad betyder även att man ibland dumpar :o(. Dumping kan man få av att man äter för fort, äter för sött, äter för fett eller bara äter.
Jag åt vit kokt fisk med potatis och citronsås. Ingen bra kombo visade det sig. Hua vad jag mått dåligt. Jag dumpar genom att det knyter sig i bröstet och sedan vänder det sig och allt kommer upp igen :o(( Vissa blir trötta och måste springa på toa.
Jag är medlem på 2 forum för magsäcksopade och det visade sig att jag inte är den första som dumpar på vit fisk. Lax gick bus bra!
Så nu har det gått 3 timmar och jag börjar äntligen må som en människa igen! Och tur är väl det då kattvakten med flickvän kommer på födelsedagskaffe idag!
Min älskade Palle fyller ju år idag!! Hipp hipp hurra!
Igår hade vi släkten på kalas och han fick underbara blommor och pengar till en rakapparat. Jag fick en orkidé av hans moster som en liten uppvaktning efter operationen.

Eftersom vi hade kalas igår blev det inte att vi firade vår 6 årsdag. Det finns inte många fördelar med att träffas dagen innan Palles födelsedag :o)) Jag kom ihåg och Palle glömde, vi brukar glömma båda två iof :o)) Den ända fördelen är att det är lätt att komma ihåg hur många år det är!

Nu ska jag ut och hämta hans paket från mamma på posten!

5 kommentarer:

lisa sa...

hejje, Jag har varit offline ett bra tag och totalt missat att du operera dig! å vilken omställning, men det kommer bli toppen ska du se :) Va själv lite större innan och de gör ganska mycket när man mister några kilo i vikt så får man ofta lite mer energi. Hoppas magen kommer palla av fisk senare. Stora krya på dig kram

Lotta på Bråkmakargatan 5 =) sa...

Hej!
Nu har jag hittat till dig!
Vet inte hur jag gjorde faktiskt men nu är jag ju här iaf =)

Skönt att läsa att det går framåt för dig efter operationen. Själv kan jag bara säga att jag varit lyckligt lottad att jag sluppit dumping o skit, ja alltså kraftiga sådana, har väl haft 2-3 st kanske sen juli. Det är ju lite på gott o ont det där... ibland behöver man ju en smäll på fingrarna oxå. Men men, sakta men säkert går det väl neråt... men det går då sannerligen inte av sig själv!
Hoppas vi ses på nån utställning snart!
Ha det bäst, kram Lotta!

joggemia sa...

Hua...låter inget vidare med att få upp maten. =( Lax är ju dock gott. =) Hälsa grattis till Palle också!

Kram!

Lisa sa...

kika in på min blogg, jag har med din uggla i min lilla film ;D

Åsa / Dolores sa...

*kramar om*
Det kommer bara att gå bättre och bättre med maten. Håll ut vännen!
Kram / Dollan