lördag 10 oktober 2009

Jag blir bortskämd!

Det är inte klokt vad bortskämt jag blir nu under min konvalescens! Folk ringer och mailar och ja jag känner mig som en prinsessa ♥♥ Blommor och presenter har jag också fått!

Denna underbara bukett budade underbara Carro till mig ♥
Detta fina kort med godsaker kom från Dolores i fredags. Blommorna luktar karameller :o))

Palles morbror och moster från Norge lämnade denna grupp innan de for hem igen! Jag hann bara träffa dem som hastigast iom open
Flickorna från Viktdropp-forumet kom med denna under bara kattkalender ♥

Nu har jag varit hemma i 2 dagar och idag är det riktigt bra! Igår blev det skit!! Jag åt för mycket och för snabbt så det kom i retur. Men det stillade sig så jag fick i mig 2 portioner med hemkokt kycklingsoppa *mumma gott* Tyvärr är jag just nu väldigt doftkänslig, antagligen för att jag mår lite illa så Palle kokade färdigt soppan och jag stod och djupandades på Balkongen :o)) Det hjälper faktiskt! 1 dl soppa tar ca 1 timma att äta, då värmer jag det 1 gång extra. Målet är 30 minuter. Men just nu äter jag verkligen långsamt eftersom jag är livrädd för bakslag!
Strax ska vi till svärföräldrarna med en blomma som tack för att de kört mig till och från sjukhuset när Palle jobbat! Min söta Palle som är värre än en hönsmamma ♥♥♥ han pysslar om mig så om han inte passar sig blir det en vana :o))

4 kommentarer:

Inkan och Ligan sa...

Skickar en Kram och lite Hopp och Uppmuntran. *kram*

Maria sa...

Å. min 40-årsdag blev en milstolpe för dig ser jag... Skickar dig massa styrkekramisar!!

Maria sa...

hej! Så bra att operationen gått bra.
Jag har en vän som gjort en sådan. Vet att det tar ett tag innan man lär sig äta rätt (mängd och hur ofta)

Anonym sa...

lart mycket