lördag 7 november 2009

Härlig lördag!

Idag körde vi upp till Kalmar för att kika på Calmare Kattklubbs Klubbmästerskap. Det var mycket söta katter och vi träffade en avkomma till S*Drillos Edelweiss, dvs Timotejs systers dotter :o)), det var en liten näpen dam. Hon är ca 1.5 år och hade otroliga points! Dvs mörk i ansiktet och en ljus fin kroppsfärg.
Det var 2 ragdollar till en söt liten fröken och en stor fin kille på 1 år, han blev bäst i ras trots att han bajsade på domarbordet!! Och det var inte en liten hög heller :o)) men men allt kan hända tydligen *skratt*
Vann gjorde jag också! Jag svarade på frågor hos Kalmar djursjukhus och kom närmast tillsammans med Lotta på utslagstävlingen! Det var lite leksaker och lite mat. Alltid roligt!

På vägen hem i höjd med Jämjö såg vi att något hänt på vägen. I diket låg en bil som i princip bara var skrot! Det var andra där och hjälpte till så vi passerade bara. Eftersom räddningstjänst inte var där ännu så måste olyckan precis hänt. Jag är så glad att vi inte såg den! Efter ett tag mötte vi ambulans och brandkåren. Läste sedan i BLT:s nätbilaga att det varit en singelolycka och att båda i bilen klivit ut ur bilen men klagat på smärtor. Polisen hade även stängt av båda körfälten. Hoppas verkligen att de klarar sig!

Nu är vi hemma och gosar med våra små godingar :o)) Här är det Blaizan som visar hur avslappnad en raggis kan var :o))

Ett litet julkort har jag knåpat ihop. Tycker det blev kanon bra om jag får säga det själv. Och det får jag ju :o))

Ha en skön helg!

2 kommentarer:

Anneli sa...

Supergulligt Julkort ! Så mycket härliga detaljer. ..

Kramm Anneli

Dolores sa...

Vilket härligt kort på Blaizan och vilket underbart julkort, wow!!!
(Kan inte låta bli att fnissa lite åt katten som bajsade på domarbordet). :D
Kram / Dollan