tisdag 3 november 2009

Idag för 20 år sedan.....

.... var jag 16 år och gick till Rosa Huset i Göteborg och tog hål i näsan!!! Det kostade 250 kr och det var ju verkligen en himla massa pengar!
På den tiden, hu så gammal jag låter, var det jag och några till i hela Göteborg som hade hål i näsan. Piercing visste ingen var det var :o)) Barn pekade och man märktes :o))

Jag har alltid haft en ring i, eller nästan iaf, en gång hade jag ett vanligt stift örhänge och tur var väl det! För på spårvagnen var det en kille med stickad tröja som viftade lite med ärmen och ops vad det kändes lite i snoken på mig! Mitt stift var och förblev borta!
Palle tyckte jag så mycket underlig och naken ut när jag låg på sjukhuset, det var ju första gången på våra 6 år som han såg mig utan ring i näsan :o))

Vi får väl se om det blir 20 år till, men det tror jag nog :o))

3 kommentarer:

Åsa / Dolores sa...

Vilken tur att du "bara" hade ett stift i näsan där på spårvagnen. *ryser* 250 kronor måste ha varit väldigt dyrt på den tiden, å andra sidan har jag ingen aning om vad det kostar idag... hehe.
Kramar / Dollan

Maria sa...

Kul att du haft hål i näsan länge.
Och jag som kände mig lite rebellisk som gjorde ett till hål i örat nyss...=)

joggemia sa...

Grattis på "20-årsdagen"! =) Själv gjorde jag hål i kinden i högstadiet men det blev inga 20 år direkt. Det blev istället inflammation...såklart! =9

Kram!