onsdag 30 december 2009

God fortsättning!

Nu var det längesedan jag uppdaterade!! Men jag har haft det så lugnt och skönt! På julafton efter den goda frukosten slappade vi lite för att sedan åka till Rödeby och Palles föräldrar. Vi åt gott och myste och delade julklappar! Jag älskar julklappar, ja alla paket faktiskt :o)). Av Palle fick jag min parfym från Naomi Cambell som jag får varje år och en burk med Body Butter från Body Shop. Av hans föräldrar fick vi en svart ljuskon och en stoooor tomte som står vid granen!

På juldagen kom min far åkandes från Göteborg vi åt gott och delade ännu mera julklappar! Av mina syskonbarn fick vi urläckra julgransprydnander i form av 2 svarta ankor och en tomte i silver och en i rött!! Av syster med make fick vi ett mått och en slev i porslin från Saga form! Saga form har så mycket fint!!
Av far fick vi en slant, lotter och knivar. Vi fick även en snygg smidesljusstake. Så tydligen hade vi varit snälla i år också :o))

Resten av dagarna har vi haft middagsgäster och även varit bortbjudna. Nu slappar vi inför morgondagens middag! 3 goa vänner kommer och äter med oss. Vi är alltid hemma för katternas skull. Vill inte riskera att de blir rädda. Sedan är det ju himla gott att va hemma :o))


Vårt sovrum med nya sängarna! Vi sover så gott!! Pyret ligger vid min huvudkudde hela nätterna. Mys! De virkade överkasten har mormor gjort! Sedan har vi ett blommigt som dekoration.
Hörnet där "väskLisa" bor nu när vi har en vit gran i hallen. Annars är det himla smidigt med en provdocka att hänga väskan på!!
Äntligen har "OVE" flyttat ut och LOVE flyttat in :o)) L var slut så ett tag stod det "OVE"
Lite nya kort har jag gjort också.

Detta blev jag så mega nöjd med!!


Det har gått över förväntan att äta i helgen! Bara jag äter riktigt lååååångsamt så går det bra! Jag dumpar inte och kan njuta av det mesta! Minus 28.5 kg har det blivit nu!!! Är så glad! Det är bara ett aber att jag har svårt att hitta tröjor. Imorgon eller nästa vecka blir det en tur på Lindex, hoppas att de har något!
Gott Nytt år!!!

1 kommentar:

Lotta på Bråkmakargatan 5 =) sa...

Hej du!

GRATTIS!!
NU kör du ju snart om mig!! ;) Härligt att det händer grejer! Här går det inte lika fort, men jag är mer än nöjd ändå!
Vad är det med tröjorna som inte är bra då? *nyfiken*

HA ett gott nytt år, det ska jag!!

Kram Lotta