måndag 10 maj 2010

Pyssel i Torsås!

Två gånger per år är det pysselträff i Torsåsskolans bamba (matsal) Jag och Lina brukar åka ihop! Vi pysslar, tjötar och shoppar :o))
Igår hade jag som vanligt en loppislåda med mig, denna gången sålde den kanon bra och jag hade 250 kr att shoppa för! Så här inför flytten försöker jag hålla i pengarna! Men lite tejp och annat smått och gott blev det.
Det var många som jag kände där bla Anneli och Lotta som var där med sötisen Tilda. Så det blev mycket prat och lite pysslat, men det är bara skoj :o))

Palles mamma fyller år idag och då gjorde jag denna vintagen att hänga på flaskan med rödvin.

En pojke från hÄnglar

Ett litet blomkort

Stämpel från hÄnglar och blommor från Skogstokiga.

Nu längtar jag till hösten och nästa träff!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det blev ju en del gjort iaf =0) jättefina kort! Gillar särskilt pensionärskortet med fallande R...haha..Synd att jag inte kunde komma..Ni verkar ha haft det toppen! Ser också framemot höstträffen! Eller vi kunde kanske ha en miniträff typ här i B-kvara, halvvägs från dig och halvägs från Lotta?
Ha en trevlig vecka!
Kram

Henrietta sa...

Pyssel i Bergkvara låter som en finfin idé!
Det var verkligen synd att du inte kunde komma!

joggemia sa...

Även jag beklagar att jag inte var där. Fast just nu MÅSTE jag lyssna på kropp och själ och bara göra det jag känner att har tid med. Jag stod ju på marknaden hela lördagen så jag behövde verkligen söndagen hemma...tufft att jobba heltid igen. Träff i B-kvara låter ju kul! =)

Kram!