söndag 16 maj 2010

Vår fina lördag ♥

På lördagen så hade vi lite kaffe och tårta för de närmast sörjande :o)) Det var Palles föräldrar, hans moster med sambo och Micke och Maria . Vi blev riktigt uppvaktade med blommor, champange och presentkort på Cervera! Vi fick även ett presentkort i fredags av min allra bästaste väninna C med familj, så nu ska vi shoppa fina saker till vår nya lägenhet! Vi gillar nämligen Cerveras serie Red Chili och har brödrosten men det finns ju så mycket annat fint!

Tårta ska man ha! Vi hade två :o)) Bara för att alla skulle få sitt! Båda var goda men jordgubbstårtan var ju extremt god! Frisk i smaken!


Till vänster står blommorna vi fick av Palles moster och till höger står min brudbukett! Jag är så himla nöjd med hur den blev!

En helt underbart vacker bukett som går i rosa! Den innehåller både pioner, liljor och gerbera, alla mina favorit blommor ♥ Den fick vi av Micke och Maria.

Micke häller upp lite champagne som vi skålade i! Det var gott och jag blev lite på lyset :o)) det krävdes bara 2 klunkar :o))
Vi hade tänkt gå ut och äta på kvällen men när gästerna hade gått så blev vi helt däckade och kroknade av blotta tanken. Så det blev att slänga ihop en gratäng och sedan kollade vi på film! Mys♥♥♥

Idag ska vi gå på utställning på Blekinge Museum tillsammans med M & M, sedan en fika på stan!
Denna bröllopshelgen har varit helt fantastisk!!

3 kommentarer:

Anneli sa...

Stort ♥´GRATTIS ♥ till er båda sååå underbart med ett vårbröllop och vilka härliga kort ni har tagit. Ni är så stilliga ihop.


Kraaaaaaaam Anneli

Dolores sa...

Det låter som en fantastisk helg vännen!♥
Trevligt att ta med en påse godis när man går på museum. ;) *skratt*
(Sorry, jag kunde inte låta bli).
Kramar / Dolores

Inkan o Ligan sa...

Vilka härliga tårtor.
*mums*