fredag 4 juni 2010

Redan juni!

Hoppas ni står ut med att det är långt mellan uppdateringarna nu! Vi är mitt i en flytt, vi tar lite varje dag för att nästa lördag ösa för fullt. Sedan så har jag fått ett nytt jobb!! Jag städar 25 % på Bilprovningen! Så detta tillsammans med ledsagningen ger ca 50 % i månaden! Vilket betydde att jag slapp Jobb och utvecklingsgaratins fas 3, där man ska göra en samhällsnyttig tjänst. Rent slaveri anser jag! Jag städade en källare på Pingstkyrkan + skulle skura och bona deras kyrkgolv! Under de 14 dagarna som jag var där har jag nog aldrig mått så dåligt och känt mig så utnyttjad! Ont som satan hade jag överallt också! Jag anser att fas 3 inte borde finnas! Kan man inte bedriva en verksamhet utan att utnyttja arbetslösa och betala dem urdåliga löner som är baserade på a-kassan så ska inte den verksamheten finnas! För finns det inga pengar till löner så finns det ingen verksamhet! Så även om jag förlorar många sköna tusenlappar per månad så mår jag så fantastiskt mycket bättre i själen! Jag hinner sy och kan utveckla det! Vem vet kanske jag kan tjäna en del på det också? Men lite pyssel hinns det också med! Detta kort ska gå till ett födelsedagsbarn som fyller nästa vecka. Jag hoppas det uppskattas :o))
Några små kort
Hoppas ni alla har det underbart i sommarvärmen!

4 kommentarer:

Maria sa...

Hej! Grattis till jobb! Bra att känna att man gör något meningsfullt utan att utnyttjas.

chruss sa...

Hallå fru Winell!
Grattis till nya jobbet - skönt att höra att du slipper bli utnyttjad nu - det gör ont i själen när man hör sådant!
Fina kort f'resetn och även ett stort grattis till viktminskningen!
Kram

Tulipan´s bakverk sa...

men GRATTIS gumman.. vad roligt att du fick städjobbet.. och att du slapp det där helvetes jobbet ;)

å du.. jäkligt läckert kort...
kan bara hålla med om fas3.. förhoppningsvis kanske jag kommer undan det tack vare smärtkliniken.. dom har planer dom och dom verkar ha mycket att säga till om *skönt* får väl hoppas på det bästa...
lite krångligt blev det nu för jag får inte söka dom jobben jag söker så nu e man lite smått förvirrrad men men.. allt löser sig :)

Sen var det något annat åxå jag skulle skriva till dig men det kom jag av mig med :P

kramen!

Tulipan´s bakverk sa...

ja just ja....... nu kom jag pådet...

Mer påsgömmor till folket!!!!

Jo du läser rätt.. det var det åxå jag skulle skriva *haha*

Jag bara fullkomligt ÄLSKAR min påsgömma :)