måndag 5 juli 2010

Härlig helg!

I torsdags kom mamma med tåget från Göteborg! Hon skulle stanna hela helgen!
På fredagen var vi och shoppade lite och på kvällen hälsade vi på Maria och hennes mamma Irene i Mörrum. Mia har köp en katt av mamma GIP S*Drillos Lagavollin. Vi blev bjudna på kanon god mat!

På lördagen var jag och mamma på loppis, Palle jobbade. Inte så skoj i denna värmen! Vi gjorde några fynd. Jag köpte garn för jag ska virka disktrasor tänkte jag. Mina rutor har jag lagt undan för tillfället. Jag är lite trött på dom :o))
På kvällen grillade vi lite på bordsgrillen och åt gott. Sedan åkte hon hem på söndag förmiddag. Det har varit en lugn och skön helg!

Nu är det 14 dagar kvar tills Palle går på semester! Det ska bli så skönt! Jag jobbar ju mina 50 % på mina 2 olika jobb men ibland får vi ju sova iaf! Man får ju vara glad för det lilla :o))

2 kommentarer:

maxell sa...

Låter som en härlig helg ja. Å va skoj med garn till lappar. Det gillar jag.

Brodsgrill. Elektrisk? Fungerar de bra? *nyfiken*

Själv vart vi akut iväg till Finland med liten man. Helt oplanerat. Intensivt och slitsamt med lite sömn, men ack så skoj!

Henrietta sa...

Bordsgrill är faktiskt en otroligt bra uppfinning om man inte kan grilla ute. Det blir som grillat men ryker inget. Och gott blir det :o))