onsdag 1 september 2010

Idag deprimerad - imorgon stark igen!

Så kom då 1/9 dagen jag fasta för. Dagen jag skulle till tandläkaren! Jag gillar verkligen INTE att gå till tandis!!! Och idag var det värre än någonsin! Det var dels ny tandläkare, nya lokaler och längesedan jag var där. Och min härliga tandläkarskräck ligger som vanligt och lurpassar.

Jag var så stressad och orolig över detta att tårarna kom bara jag klev innanför dörrarna :o(( så illa brukar det faktiskt inte vara.
Sköterskan var sådär, lite stressad. Tandläkaren däremot var en pärla! Lugn och sansad och tyckte jag var sååå duktig som ens gick dit. Just så säger många tandläkare till mig, men för mig är det inte så jobbigt att gå dit. Utan det är vad som händer sedan. Då det ska borras och det isar och kanske gör ont Fy det är då jag mår som sämst!

Det värsta var väl trots allt att det var ganska mycket att göra, som vanligt :o(( Om jag kunde skulle jag ställa den inkompetenta idiot till tandläkare som ju faktiskt är skuld till allt detta mot väggen! Den personen borde få betala mina tandläkarräkningar! För hade den tandläkaren inte funnits klanske h*n inte hade förstört mig för så många år och jag kanske inte hade haft sådana problem med mina tänder. Men tyvärr så går ju inte det!

Så det är bara att betala, eller hur?! Jo visst! Det kommer onekligen bli en tuff höst och vinter, ja kanske även vår! Vi ska ju flytta mitt i allt detta och då får vi ju dubbla hyror. Bara 10 000 kr som ska ut i slutet på oktober.
Men som tur är finns det en snäll släkting som hjälper oss lite med en av hyrorna! Det känns hur bra som helst!
Sedan ska vi stå och sälja på 2 loppisar och på 2 kattutställningar så jag håller tummarna för att vi får in en slant till tandläkaren på så sätt.
Egentligen känner jag mig hyfsat trygg i tanken på att det alltid brukar lösa sig och än så länge har jag aldrig någonsin svultit hur tufft det än varit. Men idag måste jag få gnälla lite!

Inga kommentarer: