söndag 2 januari 2011

Gott Nytt År!

Nu har vi lagt 2010 till handlingarna! Och det var ett annorlunda år minst sagt :o)) Vi gifte oss ♥ och vi flyttade 2 ggr. Jag började gå på stickcafé och på scrapcirkel. Jag blev hemmafru utan barn :o)) och jobbar bara 25 % och syr och skapar resten av tiden. Jag mår bättre än någonsin och har gått ner 41 kg efter min gastric bypass operation.

Igår satt vi bara och slappade hela familjen. Så här hittade jag mor och son, Pyret ligger som en lite tarm medan Timotej breder ut sig :o))

Jag virkade färdigt min blomgirlang som jag ska hänga på hyllan inne på toa. Lite färg skadar ju aldrig :o))
Jag virkade även färdigt påsen där påsarna till kattlådan och toarullen ska vara. Timotej äter ju upp toarullarna och därför får den hänga i en påse :o)) För att det ska matcha gjorde jag en gästhandduk också :o))

Nyårsafton firades hos Micke, Maria och Piri-Piri. Vi brukar alltid vara hemma men nu så valde vi att vara borta och komma hem innan 12 slaget. Vi möttes av en rädd och stressad Blaizan som senare gömde sig under soffan. Timotej tyckte inte om det och Pyret satt och kikade i fönstret :o))

Så här fina var vi :o))


Bara jag :o))
Hela jag :o)) och vår fina gran!

5 kommentarer:

Maria sa...

Men jisses så söta de är! :)

Annika sa...

Så fina saker du virkat! En blomgirland skulle jag vilja virka med! *kram*

ia sundberg sa...

Hej! Vad fina ni var när ni traskade iväg på nyårsmiddag! Här är allt bra, vår mobila cirkus har utökats med 2 st råttflickor.Jag, Baloo, Mirris o Poppa tycker att de är såååå söta o spännande! STOR spaning på dem o underhållning, förstås. Hoppas att ni har kommit iordning efter senaste flytten o att ni trivs bra. Ha det så gott, alla hälsar Kramkram PADDY

inkan8 sa...

Vilket underbart år !!
Duktig du är.
Stor Kram och 2011 blri jättebra nu också.

Karinas inspiration sa...

Härliga katter och fint färgglatt virkat!!!