söndag 10 april 2011

Härlig söndag!

Idag har det varit ett underbart väder!! Sol och vårkänslor :o)) Vi packade in oss i bilen och åkte till IKEA i Kalmar! Jag invigde mina nya skor, och för säkerhets skull hade jag ett par andra med mig :o)) Men det gick bra! Super sköna!! Lite ego plåtning blev det med! Det är svårt att få det snyggt med glasögonen på. Jag hade ingen blixt men solen sken. Här ser man lite av den nya syhörnan som är på gång. Utan glasögon känns det inte riktigt som jag längre! Trots att jag hade linser under en herrans massa år. Men jag trivs i mina brillor!!

Mina tygfynd! IKEAs enfärgade Ditte bomullstyg för 19 kr metern är bra att ha hemma. Sedan blev det ju ett obligatorisk besök till fyndhörnan. Där hittade jag de mönstrade tygerna.

Nu sitter jag här med min vardagslyx ♥ en kaffe latte! Jag är återförsäljare för Zinzino som har kaffemaskiner som gör det absolut gottaste kaffe som finns!! Och jag har provat de flesta expressomaskiner som finns på marknaden. Men ingen slår denna!! Är du intresserad av att höra mera så maila mig gärna!

1 kommentar:

Kiiromi sa...

Japp, håller med. IKEA är toppen!

/MIa :)