söndag 24 april 2011

Underbar Påsk!

Jag och Palle har haft en helt underbar påsk! I torsdags åkte vi till Göteborg och det fanns ju löfte om sol! Och sol fick vi! Innan vi åkte sydde jag mig en härlig vårväska i favvotyget. Man måste ju resa med viss stil :o)) På Långfredag var vi ute och åkte med pappa. Vi hälsade på 2 fastrar och en kusin :o)) Det var riktigt trevligt. Vi var även och kikade i lite affärer. En tröja och ett par byxor hittade vi till mig!
På kvällen åkte vi till P+L där vi åt och drack gott. Vi har alltid så super trevligt!


Påskafton började vi med en tur till stan. Vi tog vagnen till Järntorget och promenerade genom Haga. Vi slank in på Husarens Café och köpte oss en kopp kaffe. Sedan satt vi ute och njöt! Så himla mysigt!! Vi fortsatte upp på Avenyn för att sedan gå ner till Brunnsparken och Nordstan. I Kompassen åt vi lunch på Condeco, ett café som jag verkligen kan rekommendera! På Lagerhaus köpte vi äggkoppar för 1 kr styck :o))
Påskaftonskväll firades med hela familjen förutom mammas man som var bortrest. Vi åt och drack gott och hade många goa skratt!På fredagen var vi en snabbis på Frölunda Torg och köpte 2 katter och en korg i plast med ljuvligt fodertyg för det facila priset av 17 kr :o)) Man kan säga att vi fyndat lite!


Idag så körde vi när vi vaknade. Så kl 14.30 var vi hemma och då hade vi handlat lite mat och även en kebabtallrik. Vem orkar laga mat va :o))

Solen skiner även här och det är ca 18-22 grader. Fast nu sitter vi inne och bara slappar och slöar. Katterna kan ju behöva lite sällskap nu är de varit ensamma mycket. M+M kommer 2 ggr per dag och ser till dem. Men det blir ju inte detsamma.


Ha en fortsatt underbar PÅSK!!

Inga kommentarer: