onsdag 27 juli 2011

Göteborgsresa!

I lördags efter mitt jobb styrde vi bilen mot Göteborg! Vi har slappat, umgåtts och bara haft det mysigt!
På måndagen var vi i stan och shoppade lite. Vi stannade på Gudrun Sjödén där jag hittade dessa underbara byxor! Super snygga och sitter som en smäck!
När jag var liten så hade jag kinaskor men de har ju inte funnits på många år. Inte vad jag sett iaf. Men så kom min söta systerdotter och hade ett par. Så efter att vi pumpat henne på info gjorde vi ett besök på Indigo som ligger brevid Bokia på Järntorget. Där blev det 2 par som fick följa med. Jag är så nöjd!!
Lite pyssel måste man ju handla när man har chansen. Tyvärr har In-Ex där jag alltid handlar ett väldigt dåligt utbud så det är tveksamt om jag går dit igen. Vi hade lite tid över och besökte även Arkivet. De letar nya lokaler och hade inte det jag ville ha, små alfabet. Så tyvärr får det bli webben trots allt.
På vägen hem stannade vi till på Hagöns camping som ligger i Halmstad. Här har Palle varit många somrar som barn. Så vi köpte glass och promenerade på stranden :o)) Det var en fröjd att se hur glad han var ♥♥♥

Det var skönt att komma hem även om vi haft det toppen bra! Katterna hade en egen personlig assistent som bodde hos dom :o)) Så även de har haft det toppen bra!!

3 kommentarer:

Siv sa...

Du tycks ha haft en bra resa! Skor och byxor, vilken flax! Tur att det finns nätshoping, när man inte kan hitta det man vill ha "live".
Ses nog på tisdag, räknat fel på mitt schema, så jag är ledig då!

Anonym sa...

Sådana skor hade jag också, som barn =) Jättefina.... och byxorna ser härliga och läckra ut! Kanske man får se dig med dessa fina grejer nån tisdag!
Bilden där du nystar garn är underbar!!
kram o trevlig helg!

Inkan o Ligan sa...

hihi Härligt med egen personlig ass. *ler*
Och mysigt med shopping såklart. Kram