fredag 1 juli 2011

Ordning i kaoset?

Först börjar vi med en bild på den skyldiga! Det ser ut att vara jag :o)) Den lilla, lilla bilden till vänster är Timotej men tyvärr tror jag inte att jag kan skylla ifrån mig. Jag har ett drag; jag städar och plockar jämt! Har alltid lite ångest för att det är rörigt! Har en dröm och vision om det minimalistiska hemmet. Det är nu alla som känner mig ligger dubbelvikta av skratt!! Jag minimalistisk? Trodde inte det va! Jag har högar överallt! De börjar i köket på soffan och när vi får folk som ska sitta i soffan hamnar de på golvet i vardagsrummet. Jag städar och plockar och skapar nya högar.

Eftersom jag hade det super rörigt i köket, soffan svämmade över av tyger och annat bråte, har jag skapat både en pysselhörna och en syvrå. Det hjälper lite för köket men gör inte så mycket för vardagsrummet. Skrivbordet kan se ut så här men gör det inte så ofta får jag väl erkänna :o))

Nu när jag sitter i soffan och skriver detta så ska jag beskriva lite hur det ser ut. På soffbordet står en korg med nagelgrejer, en fruktskål och en annan skål som bara är fin. En hög med mönstertidningar och en dagbok. I soffan ligger en katt ♥ och en påse med garn. Brevid soffan står ytterligare en liten kasse med garn. På fotpallen står det garn. På systolen hänger det garn och på samma stol ligger tyger för 7 kattsäckar. På lampan brevid sybordet hänger en påse med vadd till kattsäckarna. På golvet ligger det en påse med vadd till mössen som jag ska sy :o))

Nedanför pysselbordet ligger 2 skärmaskiner och på pysselbordet ligger en hög med tyg. Brevid pysselbordet står en påse med saker som ska säljas på tradera.

Ni börjar nog se det hela framför er, och inte kvalar jag in för det minimalistiska inte :o))


Det mest fantastiska är nog att Pallemannen älskar mig trots allt kaos som uppstår :o)) Men kaoset uppstår ju bara för att det är så skoj att sy väskor, kattsäckar, möss, börser, necessärer, mobilfodral och annat skojsigt! Kaos uppstår även när man ska sticka sjalar, virka bollar, mormorsrutor och möss, speciellt när allt sker samtidigt

Sedan ska ju kort göras varje vecka. Och ibland ska vi äta, och ibland ska jag städa :o))

Vilken tur att jag är hemmafru till 75 % för hur hade jag annars hunnit skapa allt detta kaos :o))

6 kommentarer:

Tessan sa...

Åh Henrietta, vad go du är!! Tycker om dig så mycket, kram kram

Majsan sa...

Instämmer med föregående talare =)
Du är verkligen go!!
kram

Henrietta sa...

Det är ni som är goa :o))
Kram på er ♥

Inkan o Ligan sa...

hihi Mycket grunkor är det. *ler*
Kram

Maria sa...

Så härlig pysselhörna! Jag är också en "plockare".

Tessan sa...

Fick mig ett gott skratt igen, detta inlägg gör mig glad varje gång! stor kram till dig vännen <3