söndag 28 augusti 2011

Tantvarning

Sitter och läser DN och ser att de har en artikel med Elin Ek som skrivit boken Supertanten. Jag har ju länge hävdat att jag är TANT och det är jag stolt över. Tant för mig är inget negativt utan snarare positivt. Jag har ju min Tant L-B och jag är Tant Bettan åt minst ett barn ♥ Men jag känner att jag blev fullbords tant när jag slutade lyssna på Rix MorronZoo för att programledarna var "pubertala idioter" och i stället valde Radio Blekinge på P4. Spiken i kistan blev när jag kom på att Pelargoner nog var riktigt fina :o)) Jag som alltid gnällt på att de lucktar illa och är tantiga!

Så denna bok har ju en given plats i min bokhylla :o))

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker det kan variera =) Vissa dag är jag verkligen tant.... en annan dag är jag 17.... för att tredje dagen mest känna mig som en kry 90-åring. Det viktigaste är att man gör det bästa av livet och njuter ♥
Ses sen =)
kram

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Maria sa...

Tanter är bra!

Eva Hudin, Falkenberg sa...

Hahaha, jag är också där. Fylking & Co kan ta sig i brasan. Men Radio Halland P4 klarar jag inte av riktigt ännu. Däremot längtar jag ut till en liten stuga med järnspis där jag kan sitta med en panna kaffe och sticka medan det sprakar från spisen och katterna värmer sig intill och hundarna ligger i ett hörn och snarkar. DET ÄR LIVET DET!

Henrietta sa...

Ja tanter är bra! Så vilken tur att vi är tanter då :o))
Kram Henrietta