söndag 11 september 2011

Vilken lördag det blev!!

Lördagen började med att jag skulle jobba en liten stund vid 8. Sedan kom Palle och hämtade mig och vi körde till svärföräldrarna på frukost. Vi bjöd på färska frallor och dom på det andra :o))
Sedan åkte vi till Emmabodamarknad. En jätte trevlig liten marknad som jag verkligen kan rekommendera!
Efter marknaden åkte vi hem och vid halv fem kom Mia och Pelle och bjöd oss på middag :o)) Inte illa att bara behöva sätta på ugnen och så får man en kanon god måltid :o)) Sådant gillar vi! De två stannade till niotiden.
Sedan börjar den något mer bisarra delen av dygnet!
Strax efter nio ringer det på dörren, vi tror att det är M & P som glömt något, men icke! Utanför står grannen! Iförd 1 strumpa, byxor och en sjukhusskjorta!
- jag är utelåst säger han. Ja han fick ju komma in och sedan började cirkusen på allvar!
Han hade ingen legitimation och inga pengar. Jouren öppnar inte utan leg! Vad göra! Jag ringer polisen och de åker inte på sådana här ärrenden!
Då började jag känna en viss panik komma över att ha en halvt alkoholiserad granne som övernattningsgäst på soffan. För jag kunde ju inte överge honom i trappuppgången precis!
Men på något sätt så förstod polisen min frustration och skickade en patrull som fanns i närheten!
Jouren ville bara öppna om polisen okejade det hela!
Under hela denna cirkusen som varade ca 1 timme fick Palle åka upp och hämta pengar. Och enligt honom ska vi vara otroligt tacksamma för att polisen faktiskt kom! För det var tjockt med folk ute!
Men vid 22.30 var grannen inne hos sig och vi kunde pusta ut!
Jag tackade nog dessa tre underbara polismän tusen ggr :o)) För utan dessa i mina ögon hjältar hade vi fortfarnade haft grannen på besök!

Men den sista underliga händelsen hände kl 02,45 då brandlarmet går! Det lustiga är att det tjöt någon minut för att sedan tystna! Brandlarmet är nytt och ska hålla 10 år!! Om batteriet är slut så piper det en gång per minut!. Vi luktade och spanade men hittade inget som kunde lösa ut det! Så nu bor larmet i fickan på Palles yllerock längst in i garderoben och vi ska anmäla det imorgon1 Men fy vilket sätt att vakna!

Idag ska vi bara slappa och vara! Inte göra något ansträngande. Det tycker jag att vi kan behöva!

Inga kommentarer: